ASE Labdarúgó Szakosztály TÁJÉKOZTATÁS !

2020.11.13, 17:36 Labdarúgás
Labdarúgó Szakosztály TÁJÉKOZTATÁS !

Tisztelt Sportolók, Edzők és Szülők!

 

Az Atomerőmű Sportegyesület folyamatosan figyelemmel kíséri a járványügyi szabályok változását és az aktuális jogszabályoknak megfelelően a mai napon az alábbi döntéseket hoztuk:

A kormányrendelet és a sporttörvény alapján az edzések továbbra is megtarthatók.

Az edzések ZÁRTKÖRŰEK kizárólag a sportolók és edzők, valamint az egyesület alkalmazottai tartózkodhatnak az ASE sporttelep területén.

Edzés előtt az ASE csarnok felőli kapun a szülők átadják a gyereket az edzőnek, aki az edzés időpontjának a végét ismerteti a szülővel. Az edzések látogatása a kisebb korosztályban nem kötelező, ha a gyerek szülő nélkül nem akar részt venni azon.

A mérkőzések lebonyolítása ZÁRTKAPUS, de ezzel kapcsolatosan részletes tájékoztatást csak az MLSZ állásfoglalása után tudunk adni.

Az öltözők használatát a mai naptól az alábbiak szerint korlátozzuk:

- a zuhanyzókat, mint a fertőzés potenciális forrását a sportolók és edzők nem használhatják,

- az ASE sportolói nem tartózkodhatnak edzés előtt az öltözőben, edzés után csak a száraz ruha átvételéig maszkban,

- megkérünk mindenkit, hogy átöltözve jöjjenek edzésre (sportolók, edzők), lehetőség szerint kerüljék az öltözőhasználatot,

- az öltöző bajnoki mérkőzéseken rövid ideig, kizárólag az átöltözés időszakára használható,

- a vendégcsapatok és játékvezetők részére öltözőt biztosítunk, de fürdési lehetőséget nekik sem,

- az edzők számára az öltözőhasználat feltételei megegyeznek a sportolókéval.

A sportpálya területére az edzők, sportolók, vezetők, valamint az egyesület alkalmazottai KIZÁRÓLAG MASZKBAN léphetnek be. A pályán történő edzés idejére a maszkot le lehet venni.   

6 év feletti sportolónak kötelező a MASZK HASZNÁLATA!

Az ASE Sportétterem felőli kapu bejárata lezárásra kerül. Az ASE sportcsarnok felől lehet megközelíteni a sportpályát.

Az edzőknek, vagy az ASE sportolóknak, akik 20:00 után érnének haza edzésről, bajnoki mérkőzésről a kormány által meghatározott feltételek szerinti igazolást biztosítunk a mai naptól. Az ezzel kapcsolatos igényeket az edzők gyűjtik össze és adják le az ASE irodán.

Szükséges adatok: név, lakcím, személyi igazolvány/diákigazolvány szám.

 

Azok a szabadidő- és versenyrendszeren kívüli sportolók, akik nem felelnek meg a Sporttörvény ide vonatkozó előírásainak a sporttelepet nem használhatják, ez vonatkozik a kisméretű, a nagyméretű műfüves-, edző-, és  fő pályára is. Egyénileg a futópályát használhatják.

A fenti döntések kötelezők a műfüvespályát bérlő szabadidő csapatok számára is, őket a labdarúgó szakosztályvezető értesíti.

A kormányrendeletben és a jogszabályokban meghatározott feltételek megsértése szankciókat von maga után, ami a szabálysértési eljárás megindításától a sporttelep bezárásáig terjedhet.

Mivel az egyesület és a magánszemély (sportoló, hozzátartozó) is felelős jogilag és anyagilag a szabályok betartásáért, egyesületünk is a fokozatosság elvét figyelembe vevő szankciókat alkalmazhat a szabályokat be nem tartó személyekkel, csapatokkal szemben.

Kérjük mindenkitől az együttműködést és a szabályok betartását, megértését.

Vigyázzunk egymásra!

HAJRÁ ASE!