Női Futsal NBII. Piliscsaba-ASE

2017.10.26, 22:38 Labdarúgás
Piliscsaba-ASE futsal mérkőzés értékelés

Piliscsaba - ASE

A Piliscsaba ellen a magyar kupában jó mérkőzést játszottunk ( a hosszabbításban dőlt el a továbbjutás ), így most is hasonló mérkőzésre készültünk. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott egészen a 15. percig. Ekkor egy 5 perces rövidzárlat jött játékunkba, melynek során  több elkerülhető hibát vétettünk, és ezt ellenfelünk kihasználta, három "könnyű" gólt szerzett, ami, mint utólag kiderült, el is döntötte a mérkőzést.

 

A második félidőre úgy ment ki a csapat, hogy mindent megtesznek a fordításért. Fölénybe kerültünk és egy oldalberúgást (az edzésen begyakoroltakat tökéletesen végrehajtva ) Koloh Regi váltott gólra, és úgy nézett ki, hogy vissza tudunk jönni a meccsbe, de egy percre rá újabb egyéni hibát használtak ki a hazaiak.

Ami becsülendő. hogy ekkor sem tört meg a lendületünk, Maláti Gréta egy szép egyéni akcióból szerzett gólt, de sajnos újabb hibákat követtünk el, amit gólokkal büntetett ellenfelünk, kialakítva a 6-2-es végeredményt.

A vereség egyik  oka olyan hibák vétése, melyek csak rendszeres edzéssel küszöbölhetőek ki. Ezen kell leginkább javítanunk.

Jók: Maláti Gréta, Marosi Julianna, Marosi Ildikó és Koloh Regina

Horváth György