2018. áprilisi értékelések

2018.05.07, 08:20 Labdarúgás
ASE labdarúgás 2018. áprilisi értékelések

 

U7 csapat

2018.04.03. Dunaföldvár

Bozsik program

A tavasz folyamán először vettünk részt a Bozsik tornán, Dunaföldváron. Három csapattal képviseltük egyesületünket, sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy több csapat még a szabályokat sem tudta ez idáig elsajátítani, ezért edzésen egy egymás közti játékban nagyobb a harc kis játékosaim között.

Viszont a helyezkedésben nekünk is kell fejlődnünk! Sokszor futunk, oda ahol a labda van, így nem tudunk passzolni.

A torna válogatottjai: Kiss Noémi, Peltzer Áron, Nős Dávid.

 

Edző: Reichert Szabolcs

2018.04.22. Paks

Bozsik program

 

A Paksi FC rendezésével került sor a második Bozsik fesztiválra. Az ASE ovisok négy csapattal szerepeltek. A mai fesztivál nagyon tetszett a gyerekeknek, volt cápajáték, egy-egy elleni játék, 3:3 ellen. Végre játszottunk más csapatokkal is, nem csak egymás ellen.

Bátrak voltunk, ügyesen passzoltunk, bíztattuk egymást, egyszóval ma szinte minden jól alakult.

A torna válogatottja: Wascher Zsombor, Nikl Márk, Nagy László, Orbán László.

 

Edző: Reichert Szabolcs

 

U9 csapat

 

Bozsik-program

2018. április 3.

Dunaföldvár

Edzői értékelés:

Csapatunk 8 fővel képviseltette magát a Dunaföldváron megrendezett futball-fesztiválon. A legfontosabb, hogy élvezték a gyerekek a játékot. A mérkőzésjátékok mellett, több technikai gyakorlatot is elvégeztettünk velük. A párharcok is előtérbe kerültek a program során, így változatos, hasznos „edzésnek” értékelem az eseményt. Csapatunkból a „Legügyesebb játékos” díjat Szoó Milán és Pintér Márk érdemelte ki.

 

Edző: ifj. Erdélyi Péter

 

 

 

Bozsik-program

2018. április 22.

PSE pálya

Edzői értékelés:

Csapatunk 12 fővel képviseltette magát a PSE pályán megrendezett programon. A létszámmal maradéktalanul elégedett vagyok, szemmel látható a növekedés. A Bozsik program megszervezése és a játékélmény is egyre jobb érzésem szerint. A gyerekek élvezték a játékot, ehhez hozzájárult az is, hogy hat játékosom kipróbálhatta az Exerlights-rendszert. Nagyon jól sikerült a tesztjáték, legtöbb gyermekem jól vette az új típusú akadályokat, jó volt nézni, ahogy gondolkodnak és próbálkoznak a pályán. A fesztiválon Lacza Ákos és Kiss Attila érdemelte ki a „Legügyesebb játékosnak” járó elismerést, mindketten végig kiemelkedően teljesítettek.

 

 

ifj. Erdélyi Péter – edző

U11 csapat

 

Bozsik torna 2018. 04.07. ASE pálya

Ismét nem sikerült eljönnie más csapatnak a tornára, „csak” a Tamási együttesének! Az ASE 14 fővel két csapatot jelölt a mai napra így legalább sikerült játszani egy mini tornát. A három csapat 2-szer játszott körmérkőzést egymással, így bő 60 perc jutott mindenki számára a mérkőzések során. A kicsit szomorkás időben a gyerekek nagyszerűen érezték magukat, élvezték a játékot. A meccseken kimondottan ügyesen futballoztak, szép támadásokat vezettek nagyszerű befejezésekkel, gólokkal. A mérkőzéseken nyújtott teljesítménnyel maximálisan elégedett vagyok, mind a 14 játékos dicséretet érdemel.

ASE „A”legügyesebb játékosa: Aradi Márton

ASE „B” legügyesebb játékosa: Poroszkai Áron

Erdélyi Péter edző

 

Bozsik torna 2018. 04.28. ASE pálya

A mai torna három csapat (Tamási, Kajdacs, ASE) részvételével lett megrendezve. Csodálatos időjárás, gól gazdag mérkőzés nagyarányú győzelem. A gyerekek élvezték a játékot, szép támadásokat, és ami fontos, nagyon szép gólokat lőttek. A mérkőzéseken nyújtott teljesítménnyel és játékkal elégedett vagyok.

ASE legügyesebb játékosa: Kajári Dominik

Erdélyi Péter edző

U13 csapat

 

Bozsik – torna U13

 

Paks, 2018.04.07.

 

 

A tavasz 2. Bozsik tornáján két arcunkat mutattuk. Az első négy mérkőzésen jól futballoztunk, megvalósítottuk az elképzeléseinket és a támadásokat megfelelően építettük fel. Védekezésben még mindig voltak hibáink, de már látható a fejlődés a területszűkítés terén.

Az utolsó két mérkőzésen viszont mind eredményben mind játékban csődöt mondtunk. Hibát hibára halmozva rengeteg eladott labdával játszottunk. Dekoncentrált lett a csapat a torna végére, amit javítanunk kell a jövőben.

ASE legjobb játékosa: Baksa Áron

 

Edző: Szakács Viktor

Tolna Megyei U14-es Labdarúgó Bajnokság

2017/2018 tavasz

Forduló: 2.

Időpont: 2018.04.06

Csapatok: Atomerőmű SE - Tevel

Eredmény: 9:0

Jól teljesített: Potyondi János, Orsós Dominik, Farkas Attila

 

Megjegyzés:

Az ősz során vereséget szenvedtünk a Tevel együttesétől. Nem gondoltuk, hogy ilyen nagy arányú győzelemmel nyerjük meg a mérkőzés, amihez gratulálok a csapatnak. Nehezen kezdtük a mérkőzést, de végig a mi akaratunk érvényesült, bár van bennünk hiányérzet. A támadásaink nagyon akadoztak, nem járattuk úgy a labdát, ahogy azt egy ilyen csapat ellen elvárás lenne. Jobban kell alkalmaznunk a szélső játékot és több súlypontáthelyezést kell végrehajtani ahhoz, hogy hatékonyabbak legyünk.

Edző: Szakács Viktor

Forduló: 3.

Időpont: 2018.04.13

Csapatok: Atomerőmű SE - Fadd

Eredmény: 2:10

Jól teljesített: Horváth János, Potyondi János, Samu Gábor, Nagy Szilveszer, Bertók Kornél

 

Megjegyzés:

A listavezetőt fogadtuk, és tudtuk hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, mert vannak olyan játékosaik, akik egy maguk el tudnak dönteni mérkőzéseket. Ez sajnos így is történt. Ulbert Renátó (aki a faddiak kiválósága) egymaga eldöntötte a mérkőzést a 8 góljával és 2 gólpasszával. Erre sajnos nem volt ellenszerünk, mert fizikálisan jóval felénk emelkedett.

A játékunkra nem volt panasz, mert jól építkeztünk, és próbáltuk higgadtan, játékkal támadás vezetni. A csapatot dicséretet érdemel, mert bár az eredményen ez nem látszik, de jól futballoztunk és kombinatívan játszottunk.

 

Edző: Szakács Viktor
 

 

Forduló: 4.

Időpont: 2018.04.20

Csapatok: Dombóvár - Atomerőmű SE

Eredmény: 9:2

Jól teljesített: Nagy Szilveszer, Bertók Kornél, Potyondi János, Farkas Attila

 

Megjegyzés:

A Dombóvár együttese rendkívül jól és szervezetten futballozott. Ezen a mérkőzésen kitűnt a korkülönbség, mert fizikálisan és gyorsaságban is érezhető volt, hogy srácaink 1-2 évvel fiatalabb generációt képviselik.

Jól kezdődött a mérkőzés, mert több kontrából is veszélyesek voltunk, de az idő teltével felőrölt minket az ellenfél és megtalálták a védekezéseink üres járatait.

Gratulálunk a Dombóvárnak!

Edző: Szakács Viktor

 

 

U16 Lány

Bajnoki

 

 

Értékelés

Sellye-ASE Paks 2:0

Sellye, 2018.04.08.

 

Nagyon fontos mérkőzésen maradtunk alul egy agresszív, kemény játékot játszó csapattal szemben. A lelkesedéssel, hajtással nem volt baj, de a néha durva játékkal szemben tanácstalanok voltak a lányok. Helyzeteink megint meg voltak, de a kihasználtsággal gondok voltak. Sajnos egy nagy kapus hiba eldöntötte a mérkőzést.

A csapatból Trapp Enikő és Somogyi Anna teljesítménye dicséretet érdemel.

 

Edző: Klopcsikné S. Mária

 

Értékelés

ASE-Tolna 3:3

Paks, 2018.04.14.

 

Jó körülmények között megrendezett, nagyon színvonalas, küzdelmes mérkőzésen talán igazságosnak mondható döntetlen született. A hétvégi eredmények után elmondható, hogy a múlt heti vereség nagyon fájó. A csapat minden tagja dicséretet érdemel.

Edző: Klopcsikné S. Mária

 

 

Értékelés

PVSK-ASE Paks 0-17

2018.04.21. Pécs

 

Nagy melegben, kapus nélkül, jó játékkal megérdemelt győzelmet arattunk. A helyzetek alapján nagyobb arányú győzelem is lehetett volna. Utólag fájó, hogy a Tolna ellen nem tudtuk a 3 pontot begyűjteni. A csapat minden tagja dicséretet érdemel.

Edző: Klopcsikné S. Mária

 

 

Megyei Női futsal bajnokság

Bajnoki

Zomba: 2018.04.07.

 

Az utolsó fordulót rendezték meg a hétvégén a futsal megyebajnokságban. A forduló tétje az volt, hogy a 3. helyet meg tudjuk-e szerezni. Első mérkőzésen a Bonyháddal játszottunk, Jól kezdtünk, a védekezés is megfelelő volt, de az első cseréket követően sok egyéni hibát követtünk el, amit a rutinos játékosokból álló ellenfelünk kihasznált és magabiztos győzelmet aratott. A meccsen valamennyi játékos több játéklehetőséget kapott. A második mérkőzésen a Dombóvár ellen is magabiztosan védekeztünk, de ez most a teljes játékidőben működött. így ellenfelünk nem sok lehetőséget tudott kialakítani, ellenben a mi támadójátékunk rendre veszélyes és részben eredményes volt, így 3-0-ás győzelmet szereztünk, amivel ellenfelünk elvesztette esélyét a bajnoki cím megszerzésére. Utolsó meccsen a Kölesd csapatával játszottunk, ami hasonló forgatókönyv szerint zajlott, mint a Dombóvár elleni, annyi különbséggel, hogy a helyzetkihasználásban nem voltunk koncentráltak, így csak 1-0 lett a végeredmény, amivel a bronzérmet megszereztük. A védekezés dicsérhető volt ezen a találkozón is.

Edző: Horváth György

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%