2018-as beszámoló

2019.05.22, 08:11 Labdarúgás
Ez történt 2018-ban.

A tavalyi évben az ASE utánpótlás csapataink az MLSZ által előírt tornákon és bajnokságokban szerepeltek.

 

Az idei bajnoki évben az U11-es korosztályunk a megyei futsal bajnokságban az 5., az U13-as csapatunk ugyanebben a bajnokságban pedig a 4. helyen végzett.

 

Az U14-es csapatunk az idei évben a korosztályos bajnokságban az 1. helyen áll, az utolsó forduló fogja eldönteni a bajnok kilétét, mert akkor játszik a 2. helyen lévő csapattal. Meg kell jegyezni, hogy a játékosok többsége egy évvel fiatalabb.

 

  1. női NB2-es futsal csapatunk az idei bajnokságban a középmezőnyben végzett. A megyei futsal bajnokságban a 2., míg a félpályás bajnokságban a 3. helyet szerezte meg.

 

1998 után újból van nagypályás felnőtt férfi csapata az egyesületnek. A megye 3-as csapat tagjait az erőmű műszakos és délelőttös beosztásban, valamint az erőmű külsős cégeinél dolgozok és korábban az ASE-nál, a PSE-nél futballozó játékosok alkotják. A csapat létszáma 28 fő, a heti két edzés létszáma jónak mondható. A bajnokságot magasan vezetjük, így garantált a bajnokság megnyerése.

 

Tavaly ősszel és idén tavasszal az U7-U9-U11-U13-as korosztályaink az MLSZ által előírt „Bozsik” tornákon vettek részt, ahol minden torna végén, az első helyen végeztek. Az előkészítő csapatoknál nagy gyerek létszámmal dolgoznak az edzőink.

Télen, rengeteg teremtornán vettünk részt, ahol a csapatok jól szerepeltek, érmes helyeken végeztek.

 

Az edzések látogatása mindegyik csapatnál nagyon jónak mondható. Sikerült a csapatok létszámát megtartani, sőt vannak csapatok, ahol a magas létszám miatt két edző foglalkozik a játékosok képzésével. Több új játékos került a csapatokhoz, sőt akik eligazoltak, azok is szívesen visszajönnének az egyesületünkhöz. Ez is azt bizonyítja, hogy jó képzés folyik a szakosztálynál, az edzők munkáját ilyen módon is elismerik.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%