2018. január-februári értékelések

2018.03.09, 05:49 Labdarúgás
2018. január-februári értékelések

U7 csapat

Teremtorna

Helye: Kalocsa

Ideje: 2018.02.03.

 

 

U7-es csapatunkkal Kalocsán vettünk részt a II. Old Motors Pub kupán. Öt csapat kapott a tornára meghívást. Az első mérkőzésen az akasztói focisulival csaptunk össze, 4-2-re maradtunk alul, meg kell jegyeznem nagyon bátortalanok voltunk, és elkerülhető gólokat kaptunk.

Meg kellett szoknunk, hogy palánkra játszunk. Második meccsen a Kalocsa ellen simán kikaptunk, de sokkal fiatalobb csapatom így is ügyesen játszott.

Következett a LUA Baja, ahol szinte csak az eggyel fiatalabb korosztályos csapatom játszott, 2-0-ra nyertünk. Majd a Szekszárd ellen, véleményem szerint a torna legjobb meccsét játszva 4-3-ra nyertünk, úgy, hogy amit edzésen gyakorolunk tudtuk kamatoztatni a pályán. Labdakihozatalok, cselek és a lövések.

A tornán így harmadikak lettünk. Gratulálok csapatomnak.

Legjobb ASE játékos: Nős Dávid.

Jól teljesítettek: Nagy Ábel, László Martin.

Edző: Reichert Szabolcs

 

 

Teremtorna

Helye: Paks

Ideje: 2018.02.11.

 

Negyedik alkalommal rendeztük meg a Blatt Pál emléktornát, hat csapat részvételével zajlottak a mérkőzések.

Az ASE csapata két csapatot indított a tornán, a folyamatos játéklehetőség miatt.

Az ASE citrom csapata a második helyen zárt nagy küzdelemben.

Míg az ASE narancs a hatodik helyen végzett. De itt megszeretném jegyezni, hogy fiatal csapatunk helyenként nagyon szépen játszott.

Amiben a fiatalabbaknak fejlődni kell az a bátorság, de a labda megjátszásában nagyon ügyesek voltak.

A citrom csapatunknál látszott az edzéseken végzett munka, passzok, cselek lövések, letámadások.

Összességében nagyon boldogok voltak a gyerekek.

A torna gólkirálya Nagy Ábel ASE.

A torna válogatottja: Orosz Bence (ASE narancs) László Martin (ASE citrom)

Legjobb ASE játékos Raffael Bálint.

 

Edző Reichert Szabolcs

 

 

U9 csapat

 

Tolna Megyei U-9 Futsal Bajnokság

Atomerőmű SE U 9 – Bonyhád

1 : 2

Atomerőmű SE U 9 – Tolna VSE „A”

1 : 2

Atomerőmű SE U 9 – Szekszárdi UFC „A” U 9

0 : 3

2018. február 03.

Edzői értékelés:

 

A Futsal Bajnokság felsőházi küzdelmeinek második fordulóját hazai pályán az ASE csarnokban rendeztük. Három vereséget szenvedtünk, gyenge napot fogtunk ki. Az akarattal nem volt probléma, viszont olyan érzésem volt, mintha el lennénk átkozva. A Tolna elleni első mérkőzésen uraltuk az összecsapást, 1-0-ra vezettünk a mérkőzés nagy részében. Az utolsó 40 másodpercben kaptunk két szerencsétlen gólt… A Bonyhád ellen szintén 1-0-ra vezettünk a mérkőzésen, majd két ide-oda pattogó labda utáni kavarodás következtében kétszer is a hálónkban kötött ki a labda, 1-2 perccel a vége előtt. A Szekszárd elleni összecsapáson jobban futballozott ellenfelünk. Kísértetiesen hasonlított a mérkőzés az egy héttel ezelőtti találkozóhoz, csak akkor mi győzedelmeskedtünk ilyen fölénnyel. Ezúttal a szekszárdiak éhesebbek voltak a sikerre és szép játékkal meg is szerezték a három pontot. A napot balszerencsés módon minden oldalon elég sok sérülés „tarkította”. Sajnos a részünkről Almási Kristóf korai kiválása (emiatt a meccsek nagyobb részén mezőnyjátékos állt a kapuban), valamint Lacza Ákos, Bán Kristóf és Steiner Zalán kisebb sérülése megpecsételte a sorsunkat. Kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékost nem tudok megnevezni a csapatból. Szoó Milán-t dicséret illeti, mert amikor kellett a kapuban is megállta a helyét.

Edző ifj. Erdélyi Péter

 

 

                                                                                         Teremtorna

Helye: Baja

Ideje: 2018.02.17.

 

 

U9- es csapatunkkal Báján vettünk részt egy színvonalas tornán.

Sajnos több játékosunk is betegséggel küzdött, így elég foghíjasan tudtunk szerepelni.

Első meccsen nagy lendülettel kezdtünk, izgalmas találkozón 3:2 - re nyertünk a PSE csapata ellen, illetve egy döntetlent értünk el a Bajával szemben.

A Kecskeméttől és a Dunaújvárostól szoros meccsen kikaptunk.

A mai napon csapatom nagyon odatette magát, ez látszott a párharcokon.

A tornát az ötödik helyen zártuk.

A torna legjobb kapusa Almási Kristóf ASE

 

Edző ifj. Erdélyi Péter

 

Tolna Megyei U-9 Futsal Bajnokság

Atomerőmű SE U 9 – Bonyhád

4 : 0

Atomerőmű SE U 9 – Dombóvár

0: 1

Atomerőmű SE U 9 – Szekszárdi UFC „A” U 9

1 : 2

2018. február 25.

Edzői értékelés:

A Futsal Bajnokság felsőházi küzdelmeinek újabb állomásán Szekszárdra látogattunk. Csapatom teljesítményével a két vereség ellenére is elégedett vagyok. A három mérkőzésen egy akciógólt kaptunk, tehát a gyerekek védekezése szinte hibátlan volt. Sajnos ellenfeleink pontrúgási lehetőségeiket jól kihasználva felénk tudtak kerekedni. Támadásban akadozott a játékunk, és a helyzetkihasználás is hagyott bennem némi hiányérzetet. A gyermekek hozzáállása, akarata rendben volt, nagyon jó és színvonalas összecsapásokat játszottunk. Almási Kristóf teljesítménye a kapuban kiemelkedő volt, mezőnyben Steiner Zalán és Szoó Milán húzták a csapatot.

Edző ifj. Erdélyi Péter

 

U11 csapat

 

Paksi SE Teremtorna 2018.02.03. Madocsa

 

A mai napon egy hat csapatos terem tornán vettünk részt. Az ellenfelek Dunaújváros, PSE, PSE II, Tolna Kiskunhalas. A Madocsai sportcsarnokban színvonalas torna lett megrendezve, ahol kitűnő ellenfelekkel játszhattunk. Ami örömmel tölt el, hogy a mérkőzéseken nem volt olyan, hogy alárendelt szerepet töltöttünk volna be. Sőt a mérkőzések zömében mi domináltunk, és ha két-három játékosunk még bátrabban játszik, akkor ebből akár torna győzelem is lehetett volna. Sajnos ma elmaradt az elmúlt hetekben nyújtott jó teljesítmény. Kicsit fáradtan mozogtak a gyerekek így meg kellett elégedni a 4-ik hellyel. Eredmények: Tolna- ASE 2:1; PSE-ASE 0:3; Dunaújváros -ASE 2:1; PSEII – ASE 2:2; Kiskunhalas – ASE 0:0.

Legjobb teljesítményt nyújtotta és a torna válogatottjába bekerült: Németh Ákos

 

Erdélyi Péter edző

 

 

Futsal bajnokság 2018. 02.10. Palánk

 

A mérkőzésre 8 játékos lett nevezve. A mai tornára a Nagymányok csapata nem tudott elutazni a mérkőzésre. Az első mérkőzést a Szekszárd csapatával játszottuk az elején egy kicsit álmosan kezdtük, de a végül nagy csatában (2:1) győzelmet arattunk. A pihenő jót tett, a második mérkőzésünkön parádéztak a gyerekek és kiütéses győzelmet arattunk a Fadd ellen. (7:1) Ma szerettük volna pótolni a Szekszárd együttesével az elmaradt mérkőzést, de sajnálatos módon a játékvezetők úgy gondolták, hogy ez a torna róluk szól és minősíthetetlen ténykedésüknek köszönhetően a mérkőzés félbe szakadt. A mai napon a mérkőzéseken nyújtott hozzáállásával, és teljesítményével maximálisan elégedett vagyok mindenkivel.

 

 

Erdélyi Péter edző

 

Bozsik torna 2018. 02.17. II. számú iskola

A téli Bozsik torna utolsó állomásához érkeztünk. A tornára 7 játékos lett nevezve, ebből kettő lebetegedet így maradt 5 játékos. Ennek azok örültek, akik el tudtak jönni, mert így végig játszották a három mérkőzést. A meccseken 4+1 a játékosok száma a pályán. A mérkőzéseken nyújtott teljesítménnyel maximálisan elégedett vagyok, mind az öt játékos dicséretet érdemel.

ASE legügyesebb játékosa: Nikl Patrik

 

Erdélyi Péter edző

 

U13 csapat

 

Farsang kupa U13

Paks, 2018.02.04.

 

Az ASE sportcsarnokban került megrendezésre az U13-as korosztályunk részére a Farsang kupa. Az első mérkőzést nagyon enerváltan kezdtük. Lassan és nem elég bátran játszottunk a Paksi FC csapat ellen, akik ezen tornán a legjobb játékerőt képviselték. Bár voltak helyzeteink és jól is védekeztünk a mérkőzés első részében, egy szerencsés góllal így is az ellenfél szerezte meg a vezetést, majd a későbbiekben növelte is góljai számát. A következő mérkőzésen a Baja ellen már sokkal koncentráltabban és meggyőzőbben futballoztunk és nyertük több góllal is. Ami sajnálatos, hogy a 3. mérkőzésen ismét nagy fordulatot vettek a srácok, a védekezésben sorra gyermeteg hibák miatt kaptunk gólokat, illetve az 5-6 ziccert, mely előttünk adódott sorra kihagytuk. Az utolsó mérkőzésünkön nagyarányú győzelmet arattunk a Dunaföldvárral szemben, itt már felszabadultabban játszottunk, ahogy talán az egész tornán kellet volna és így 3. helyen végeztünk.

A teljesítményünk még nagyon hullámzó egy tornán belül is. A hibánkból tanulni kell és fejlődni. A 3. hellyel elégedett lehetek, viszont a mutatott játékkal már kevésbé.

 

Jól teljesített: Nagy Szilveszter, Horváth János, Baksa Áron

Torna legjobb ASE játékosa: Horváth János

Edző: Szakács Viktor

 

 

Bozsik – torna U13

 

Paks, 2018.02.17.

 

A 2. téli Bozsik teremtornán sajnos a betegségek miatt kevés létszámmal tudtunk részt venni, így csak 1 csere lehetőség állt rendelkezésre. Az egész torna alatt jól alkalmaztuk a labdabirtoklást, megcsináltuk az ehhez szükséges technikai-taktikai elemeket, viszont védekezésben még mindig nagyon sok hibát vétünk, melyeket ellenfeleink most kihasználtak.

A városi rivális Paksi FC elleni mérkőzést emelném ki, mely döntetlennel végződött és nagyon izgalmas jó iramú mérkőzést láthattunk. Ilyen meccsekből kell építkeznünk.

 

ASE legjobb játékosa: Samu Gábor

 

Edző: Szakács Viktor

 

Női NB2 futsal csapat

 

Bajnoki

Paks: 2018.02.03.

ASE Paks – UNIVERZUM Tolna

13 - 1

Góllövő: Trapp Enikő (4), Maláti Gréta (3), Wahl Ramóna (2), Bajor Alexandra (2), Kovács Mónika, Debreceni Kata

 

A Tolna ellen győzelmi eséllyel léptünk pályára. A lányok kicsit idegesen kezdték a mérkőzést, sok helyzet adódott, de ezeket még nem sikerült gólra váltani. Az 5. percben aztán megtört a jég, és egyre biztosabbak lettek a támadás befejezések, és annak ellenére 9 gólig jutottunk a szünetig, hogy sok hiba csúszott a játékunkba.

Szünet után, talán annak tudatában, hogy meg van a meccs, kicsit csökkent a koncentráció, és a végig lelkesen játszó ellenfelünket már nem sikerült annyiszor átjátszani, mint az első félidőben. A vége így is magabiztos győzelem lett, minden játékos lehetőséget kapott csapatunkban.

 

A következő mérkőzésen sokkal nagyobb határozottsággal és fegyelemmel kell játszanunk, hogy eredményesek legyünk.

 

 

Edző: Horváth György

 

Bajnoki

Paks: 2018.02.18.

ASE Paks – Agenta Girls Szekszárd

0 - 2

A Szekszárd elleni bajnokin sajnos nem tudtuk megismételni az előző fordulókban mutatott játékot, kapkodva és főleg támadásban sok hibát vétve játszottunk, de ennek ellenére végig nyílt volt a mérkőzés kimenetele, A végén a szervezettebb és pontosabb játék döntött a Szekszárd javára.

Edző: Horváth György

 

Bajnoki

Paks: 2018.02.24

ASE Paks – Viadukt SE

1 - 11

Nem kedvező előjelekkel készültünk a Viadukt elleni nb2-es bajnokira, betegségek, sérülések, kiállítás miatt nagyon tartalékosan tudtunk csak kiállni. Rutinos játékosokból álló ellenfelünkkel szemben sajnos nem is tudtuk felvenni a versenyt, mind játékgyorsaságban, mind pontosságban és helyzetkihasználásban is fölénk nőttek így fölényes győzelmet arattak. A nagy különbség ellenére a lányok végig küzdötték a mérkőzést, ami pozitívum volt.

 

Edző: Horváth György

 

Megyei Női futsal bajnokság

Bajnoki

Dombóvár: 2018.02.25.

 

Vasárnap megyebajnokságon vettünk részt, ahol mindhárom mérkőzésünket elvesztettük. Játékban domináltunk, de a befejezéseknél hiányzott a koncentráció, mellette pedig rengeteg egyéni hibát követtünk el, amit ezen a szinten is gólokkal büntetnek az ellenfelek. A következő héten sokat kell dolgozzunk, hogy rendbe tegyük a játékunkat, főleg fejben kell javulnunk.

 

Edző: Horváth György

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%