ASE labdarúgás 2017 decemberi értékelés

2018.01.03, 05:22 Labdarúgás
ASE labdarúgás 2017 decemberi értékelés

U9 csapat

 

Tolna Megyei U-9 Futsal Bajnokság

Atomerőmű SE U 9 – Szekszárdi UFC „A”

1:4

Atomerőmű SE U 9 – Tolna VSE „B”

10:0 à edzőmérkőzés volt, nem tudott kiállni az ellenfél, jegyzőkönyv szerint 3 : 0

Atomerőmű SE U 9 – Tolna VSE „A”

0 : 2

2017. december 2.

Edzői értékelés:

A Futsal Bajnokság harmadik fordulóját Szekszárdon rendezték. Az első mérkőzésen, amiben csak lehet alulmúltuk önmagunkat, bátortalan hozzáállás, gyenge játék jellemezte a csapatot. Az ellenfél hozzánk hasonló játékerőt képvisel, viszont a gyermekek mentalitása közti különbségeknek köszönhetően sima mérkőzésen könnyedén győztek le minket. A jövőben változtatni fogok, csak a versenyhelyzet kezelésére alkalmas játékosokat tartom a pályán. Nem látom értelmét, hogy olyan gyermek játsszon, aki szemmel láthatóan nem képes megbirkózni a rá bízott feladattal, ez sem neki, sem a csapatnak nem használ. Hiába a jó edzésmunka és a szemmel látható fejlődés, ha egyelőre ezt a pályán sajnos nem tudjuk megmutatni. Mindent meg fogok tenni, hogy ebben előre lépjünk, mert elkeserítő a helyzet. A Tolna „B” csapata ellen az eddig kevesebb lehetőséget kapó gyerekek töltöttek több időt a pályán, velük elégedett voltam, mindenki hozta a tőle elvárható szintet, elfogadhatóan játszottunk. Az utolsó mérkőzés első félidejére ugyanaz volt jellemző, mint amit az első mérkőzésünkön tapasztaltam. Pozitívum, hogy a második félidőben nyújtott játék már nyomokban tartalmazta azt, amire a gyerekek tudom, hogy képesek. Szépen, tudatosan futballoztunk, sajnos a helyzetek ezúttal kimaradtak. Dolgozunk rajta, hogy ez a tendencia folytatódjon és képesek legyünk több mérkőzésen keresztül is jól játszani. A csapatból dicsérhető a kapus Almási Kristóf, aki végig magabiztosan védett, a gólokat kiszolgáltatott szituációkban kapta. Steiner Zalán játéka is elfogadható volt, bár úgy gondolom, tud ő ennél még sokkal jobban is futballozni. A csapatból kiemelkedett Lacza Ákos játéka, ha többiek is átveszik az ő mentalitását, harcosságát nem okoz majd gondot az ilyen mérkőzések megnyerése.

 

ifj. Erdélyi Péter - edző

 

 

 

 

 

Atomerőmű SE U 9 – Szekszárdi UFC „B”

5:0

Atomerőmű SE U 9 – Tolna VSE „B”

4:1

Atomerőmű SE U 9 – Tolna VSE „A”

3 : 1

2017. december 10.

Edzői értékelés:

A Futsal Bajnokság negyedik fordulóját Pakson, hazai pályán rendeztük. Az előző heti gyenge teljesítmény után, erre a fordulóra, mintha kicserélték volna a csapatot. Mindhárom mérkőzésen bátor, harcos és tudatos futballt játszottunk. Egy-két gyengébb teljesítménytől eltekintve a csapat minden tagja dicséretet érdemel. Végre visszaköszöntek az edzéseken begyakorolt megoldások, sémák és mozdulatok, ezt nagyon pozitív jelenségnek értékelem. Örülök neki, hogy a gyerekekkel sikerült elhitetni, hogy csapat szinten ebben a mezőnyben bárkivel felveszik a versenyt, az eddigiekben ez az egy dolog hiányzott a mérkőzések megnyeréséhez. A csapatból kiemelkedett a három mérkőzésen összesen két gólt kapó Almási Kristóf, a bajnokságban 15 gólnál járó Szoó Milán és a rá bízott feladatokat tökéletesen megoldó Steiner Zalán. Örömteli volt az U8-as korosztályú Kiss Attila szereplése, aki minden mérkőzésen a legjobbak között volt, annak ellenére, hogy saját korosztályánál egy évvel idősebbek között kell helytállnia.

 

ifj. Erdélyi Péter - edző

 

 

 

 

 

U11 csapat

Bozsik torna

2017.12.02-én futsal Bozsik tornán vettünk részt. A tornára 13 játékos lett nevezve, és természetesen mindenki játszott. Sajnos a mérkőzésidő rövidsége miatt (12 perc) a nagy létszámunknak köszönhetően kevés idő jutott egy-egy játékosra. A meccseken 4+1 a játékosok száma a pályán. Így felváltva 4-4 percet játszott mindenki. Voltak jó teljesítmények, ügyes megoldások, de látszott a gyerekeken, hogy most voltunk teremben először (kint a szabadban edzünk) ezért a szűk terület és a csúszós parketta sok gyermeket megzavart. A mérkőzéseken nyújtott teljesítménnyel elégedett vagyok.

ASE legügyesebb játékosa: Aradi Bercel

 

Erdélyi Péter edző

 

Tolna Megyei U-11 Futsal Bajnokság

Atomerőmű SE U 11 – Tolna VSE „B”

7:0

Atomerőmű SE U 11 – Tolna VSE „A”

2:7

Atomerőmű SE U 11 – Tolna MÖZS FSE

0 : 3

 

2017. december 03.

 

A futsal bajnokság soron következő tornáját Tolnán rendezték, az első mérkőzésen jól játszottunk, sok gólt rúgva nyertünk. A második mérkőzésen hiába vezettünk és rengeteg helyzetet kidolgoztunk, sajnos ezeket nem tudtuk értékesíteni, így egy nagyarányú vereséget szenvedtünk. A harmadik mérkőzésen kissé megijedtünk a nagyobb és erősebb lányoktól, a párharcokat elvesztettük, így megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a tolnai csapat.

A mai napon a legjobb teljesítményt az alábbi játékosok nyújtották: Németh Ákos, Aradi Márton.

 

Erdélyi Péter edző

 

 

Atomerőmű SE U 11 – Faddi SE

2:3

Atomerőmű SE U 11 – Tolna VSE „A”

2:3

Atomerőmű SE U 11 – Tolna VSE „B”

9 : 2

2017. december 10.

 

A futsal bajnokság soron következő tornáját Pakson rendeztük a Rákóczi F. Általános iskola tornatermében. A tornán 4 csapat szerepelt (Fadd, Tolna „A”, Tolna”B” ASE). Az első mérkőzésen nyújtott teljesítménnyel nem vagyok elégedett, de a másik két meccsen már kimondottan jól és fegyelmezetten futballoztunk. A csapatból négy – őt fő kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A gyerekek élvezték a játékot, sokat mozogtak szép támadásokat vezettek, szép gólokat lőttek.

A mai napon a legjobb teljesítményt az alábbi játékosok nyújtották: Kajári Dominik, Németh Ákos, Farsang Ábel.

 

Erdélyi Péter edző

Atomerőmű SE U 11 – Faddi SE

2:3

Atomerőmű SE U 11 – Tolna VSE „A”

2:3

Atomerőmű SE U 11 – Tolna VSE „B”

9 : 2

 

2017. december 16.

 

A futsal bajnokság soron következő tornáját Faddon rendezték. A tornán 4 csapat szerepelt (Fadd, Tolna-Mözs, Tolna”B” ASE). Az első mérkőzésen remekül kezdtünk, magabiztos játékkal, nagyarányú győzelmet arattunk. Remek kezdés után remek folytatás. A másik két meccsen is kimondottan jól és fegyelmezetten futballoztunk és ma az akarattal sem volt probléma. Öröm volt látni a gyerekeken, hogy elégedetten és nagyon fáradtan jöttek le a parkettől. A mai napon mindenki dicséretet érdemel, a mutatott teljesítmény alapján. A gyerekek élvezték a játékot, sokat mozogtak szép támadásokat vezettek, szép gólokat lőttek.

A mai napon a legjobb teljesítményt az alábbi játékosok nyújtották: Kajári Dominik, Németh Ákos, Aradi Bercel.

Erdélyi Péter edző

 

 

 

 

 

U13

 

Bozsik torna

2017.12.02-én, Pakson futsal Bozsik tornán vettünk részt. A tornára kevés játékos lett nevezve, mert a betegségek most is megtizedelték csapatunkat. A meccseken a srácok jól játszottak, a fiatalabb játékosok kimondottan ügyesen fociztak. Rengeteg helyzetet kidolgoztunk, szép gólokat rúgtunk. Több játékos jó teljesítményt nyújtott.

ASE legügyesebb játékosa: Baksa Áron

 

Edző: Szakács Viktor

 

 

 

 

 

 

U16 Lány

 

Mikulás Napi Utánpótlás Teremtorna

Szigetvár, 2017.12.10.

 

Nagy lelkesedéssel készültünk a hétvégi teremtornára. A lányok jól játszottak, fizikálisan bírták a sorozatmérkőzéseket, még úgy is, hogy Sereg Zita már a torna elején lesérült. Kettő cserével, nehéz csoportban, eggyel több mérkőzéssel a lábukban jó meccset vívtak a négybe kerülésért Barcs csapatával. A nap folyamán rengeteg kidolgozott, 100%-os helyzetet puskáztak el a lányok és ez megbosszulta magát. Az ellenfél egy ellentámadás során, kiszorított helyzetből lőtt góllal juttatta tovább magát, és végül meg is nyerte a tornát. A csapat minden tagja dicséretet érdemel.

 

Eredmények:

Ziccer Nagykanizsa-ASE Paks 0:0

ASE Paks-Komló 3:0

MLE -PMFC-ASE Paks 2:1

Barcs-ASE Paks 1:0

 

Edző: Klopcsikné S. Mária

 

 

 

 

 

 

Női NB2 futsal csapat

Bajnoki

Paks: 2017.12.02.

ASE Paks – Testnevelési FSE

0 - 6

A listavezető TFSE csapatát fogadtuk. Fegyelmezett és határozott védekezést kértem a lányoktól, amit nagyrészt végre is hajtottak. Néhány hibát elkövettünk, amit a rutinos játékosokból álló ellenfelünk kihasznált. A mérkőzés folyamán többnyire védekeztünk, valamennyi játékos erőn felül tette ezt. Valamennyi játékos dicséretet érdemel, Debreceni Kata vezérletével nagyot küzdöttek.

Edző: Horváth György

 

Bajnoki

Paks: 2017.12.09.

ASE Paks – PTE ÁOK Petőfi SE

2:3

Góllövő: Trapp Enikő, öngól

A pécsi csapat ellen úgy készültünk, hogy tudtuk, van esély a győzelemre is. A mérkőzés végig jó iramú, kemény játékot hozott, mindkét csapat inkább erőből játszott. Végig nyílt volt a találkozó és ebből a jobb helyzetkihasználásának köszönhetően a Pécs jött ki jobban, minimális győzelmet aratva.

Edző: Horváth György

 

 

Bajnoki

Budapest: 2017.12.17.

Készenléti Rendőrség Sportegyesülete - ASE Paks

5:1

Góllövő: Maláti Gréta

 

A Készenléti csapatában több rutinos NB1-es nagypályás játékos játszik, de ez az első negyedórában nem látszott. A lányok öt 100 %-os helyzetet hagytak ki, ami a félidő előtt megbosszulta magát, mert egy eladott labdából az ellenfél gólt szerzett. A második félidő eleje, megint a miénk volt, a lányok szebbnél, szebb játékot mutattak, csak az ellenfél kapuja előtt a határozótlanság nem eredményezett gólt. Végig partiban voltunk, egyéni hibából kaptuk a gólokat. Az eredmény túlzó, mert a két csapat között a mai nap nem volt ekkora különbség. Gratulálok a lányoknak, jól játszottak. Ebben a mérkőzésben több volt!

Edző: Horváth György

 

Megyei Női Bajnokság

 

Fadd: 2017.12.02.

 

Az első fordulón egy nem összeszokott csapattal álltunk ki, mert azon a napon NB2-es forduló is volt, ezért a csapatban olyan játékosok is játszottak, akik kevesebb edzésre járnak, jártak. Elmondható, hogy jól játszottunk, 1-1 hiba becsúszót, de ez az összeszokatlanság miatt volt. A játékosok a tőlük minden telhetőt megtették, a mérkőzések többségében mi domináltunk, mentünk a gólért, de sajnos hátul nyitottabbá váltunk és így mindhárom mérkőzésünket elvesztettük egy góllal.

Eredmények:

ASE-Holler UNFC 0-1

ASE - Faddi SE 1-2 Góllövő: Bagó Aliz

ASE- Kölesd 0-1

Edző: Horváth György

 

Paks: 2017.12.16.

Szombaton, hazai pályán rendeztük a megyebajnokság 2. fordulóját.

Minden játékos nagy elszántsággal készült a mérkőzésekre, és ez megmutatkozott a pályán is. Igaz a játék kissé akadozott, de egyre bátrabban játszott a csapat valamennyi tagja, aminek eredménye két győzelem és egy döntetlen lett. Külön öröm volt látni, hogy két fiatal játékosunk pillanatok alatt beilleszkedett a csapatba és jó megoldásokkal hálálták meg a bizalmat, mind Varga Tekla mind Fejes Blanka góllal járult hozzá a sikerekhez.

 

Eredmények:

ASE-Holler UNFC 3-1 Góllövő: Debreceni Kata, Kovács Mónika, Fejes Blanka

ASE - Faddi SE 3-1 Góllövő: Debreceni Kata, Kovács Mónika, Varga Tekla

ASE- Kölesd 3-3 Góllövő: Debreceni Kata, Kovács Mónika, Wahl Ramóna

Edző: Horváth György

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%