ASE labdarúgás 2018. 11. havi értékelések

2018.12.04, 17:51 Labdarúgás
ASE labdarúgás 2018. 11. havi értékelések

U7 csapat

Bozsik program

 

Dunaföldvár: 2018.10.13.

 

Harmadik alkalommal került sor a Bozsik tornára Dunaföldváron, 12 fővel érkeztünk, de sajnos munkanapon került megrendezésre a torna, így négy fő az U9-es csapatunkba szerepelt, ahol nagyon élvezték a játékot. Így két csapattal voltunk a fesztiválon. Volt célba rúgás és sok - sok játék. Torna válogatott: Horváth Leon, Horváth Noel.

Edző: Klopcsikné S. Mária, Reichert Szabolcs

 

Dunaföldvár: 2018.10.28.

Az őszi utolsó Bozsik tornán vettünk részt Dunaföldváron. Három csapattal szerepeltünk. Volt most új feladat is számunkra, gyorsasági verseny, ami nagyon tetszett a gyerekeknek. A játékban minden meccset megnyertünk, de próbáljuk gyakorolni a labda nélküli helyezkedést, amin még van mit csiszolni. Tudom, hogy ez nem életkori sajátosság, de sok játékos már nagyon fejlett. Dolgozunk a télen tovább.

Legjobb játékos: Faller Márton, Reichert Ákos, Petrik Áron.

Edző: Reichert Szabolcs

 

 

 

U9 csapat

Bozsik program

Dunaföldvár: 2018.10.13.

Edzői értékelés:

Nehéz értékelni egy olyan Fesztivált, ahol a csapatomból 1 fő jelent meg. A szombat munkanap volt így a szülők nagy része dolgozott és nem tudta megoldani, hogy útnak indítsa a gyermeket Dunaföldvárra. Sokan döntöttek úgy, hogy ha tanítás van a gyermeknek az iskolában a helye és nem hagyhat ki egy napot a Bozsik Fesztivál miatt. Az U7-es csapat elég jó létszámmal megjelent, hiszen az óvodából könnyebb elhozni a gyermeket, így szerencsére onnan fel tudtuk tölteni a csapatot. A kicsik szépen megállták a helyüket, jól érezték magukat. Tetszett nekik, hogy a nagyobbak között szerepelhetnek, jó hatással volt rájuk. A Fesztivál jó hangulatban telt, annak ellenére, hogy sok Egyesület el sem utazott a fent említett okok miatt. Aki ott volt,  jól érezte magát. Csapatomból Marsalkó András és Horváth Leon részesült különdíjban.

ifj. Erdélyi Péter – edző

Dunaföldvár: 2018.10.28.

Edzői értékelés:

Az időjárásra, a körülményekre és a szervezésre nem lehetett panaszunk, jó hangulatú Fesztiválon vettünk részt. Maga a program viszont érzésem szerint nem volt telitalálat, hiszen a folyamatos, kizárólag Funino-játék egy idő után monotonná, egysíkúvá vált a gyerekek számára. Szerintem egy változatosabb programmal még érdekesebbé lehetett volna tenni a Fesztivált. A létszámra nem lehet panaszom, 10 gyermekkel jelentünk meg. Csapatomból Nickl Márk és László Martin részesültek különdíjban.

ifj. Erdélyi Péter – edző

 

 

U11 csapat

 

Bozsik torna 2018. 11.10. ASE pálya

 

A mai torna a szokásos hat csapat részvételével zajlott. Tamási „A”; „B”, ASE „A”, ”B”csapatai a Fadd és a Kölesd csapata. A hat csapat körmérkőzést játszott egymással. Az időjárásnak köszönhetően remek körülmények között sikerült megrendezni az idei utolsó szabadtéri tornát. A gyerekek élvezték a játékot, szép támadásokat, és ami fontos nagyon szép gólokat lőttek.  A mérkőzéseken mind a két csapatunk által nyújtott teljesítménnyel és játékkal elégedett vagyok.

ASE „A” legügyesebb játékosa: Orbán Bence

ASE „B” legügyesebb játékosa: Nagy Zalán

Erdélyi Péter edző

 

 

 

 

U13 – 14-es csapat

Tolna Megyei U14-es Labdarúgó Bajnokság

2018/2019 ősz

  • Időpont: 2018.11.09

· Csapatok: Dunaföldvár - Atomerőmű SE

· Eredmény: 6:1

  • Jól teljesített: Németh Ákos, Horváth János

Megjegyzés:

Tudtuk, hogy nehéz feladat vár ránk, mivel a bajnokság 2. helyén álló csapatával mérkőzhettünk meg. A mérkőzés elején már érezhető (látható) volt, hogy az ellenfél fizikai fölényben lesz, hiszen több párharcban is kijött az akár 2 fejjel nagyobb játékosok testi ereje. Sajnos az ellenfelünk ezt jól kihasználta és ezen a napon a játékunkkal ezt nem tudtunk kiegyenlíteni. Ma az ellenfelünk megérdemelten nyert, viszont az őszi szezont így is az 1. helyen zártuk, melyhez gratulálok a játékosainknak.

 

Edző: Szakács Viktor

 

Bozsik – torna U13

Paks, 2018.11.10.

 

Az utolsó kinti Bozsik tornán mutattuk az eddigi legjobb teljesítményt. Felszabadultan és kreatívan játszottunk. Ilyen hozzáállással és mentalitással kellene a továbbiakban is pályára lépnünk. Szebbnél szebb támadásokat vezettünk és szépség díjas gólokat szereztünk. Minden mérkőzést nagy gólaránnyal nyertünk, így nagy gratulációt érdemelnek a srácok.

 

ASE legjobb játékosa: Farkas Attila

 

Edző: Szakács Viktor

 

 

Női labdarúgó csapat

Félpályás bajnoki

Bonyhád: 2018.10.28.

Női megyei bajnokság értékelése:

 

Bonyhád ellen nem úgy indult a mérkőzés, hogy a hazai csapat nyerhet. Az első félidő 20. percéig nem is nagyon tudtak átlépni a félpályán. A lányok támadtak becsülettel, de a befejezésekbe hiba csúszott a nem túl jó talajú pályán. És a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, két támadásból két elkerülhető gólt kaptunk, kapusunk nem volt a helyzet ura, így könnyű gólokat adva az ellenfélnek. A félidő végéig sikerült egalizálni Sajabó Bogi és Fritz Fanni révén.

A második félidőben már sokat bizonytalankodtunk, a kapu előtt csak rossz döntések születtek támadásban. A mérkőzést aztán két nagy egyéni hiba döntötte el a hazaiak javára, így egy biztosan nyerhető meccset vesztettünk el figyelmetlenségek miatt.

 

Jók: Szilágyi Hanna, Sajabó Bogi, Fritz Fanni, Marosi Ildikó

Edző: Horváth György

 

Szekszárd: 2018.11.17.

Női megyei bajnokság értékelése:

 

Jól kezdtük a mérkőzést, már az első percben megszereztük a vezetés egy szép támadás végén, Fejes Blanka futott el a szélen és beadását Sajabó Bogi közelről a hálóba rúgta. Ezt követően is több veszélyes támadást vezettünk, Jól játszottuk be a labdákat a védők mögé, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk, vagy nem találtunk kaput ziccerben, vagy a kapus védett. Kapunk 10 percig egyáltalán nem volt veszélyben, jól védekeztünk. A 10. percben az első veszélyes szekszárdi támadásból gól született, védőink határozatlanságát kihasználva egy 10 méteres lövés a kapufáról befelé pattant. Ez nem zavarta meg a csapatot, továbbra is támadtunk, kapufáig jutottunk, de a helyzetek továbbra sem mentek be. A 25. percben Kovács Móni egy felszabadítást kapásból kapura rúgta távolról, a labda védhetetlenül vágódott a hálóba. A félidő végén két határozatlanságból szinte a semmiből két gólt szerzett a Szekszárd, így hátránnyal fordultunk.

A második félidőt szinte végig támadtuk, kapusunknak csak egy két védeni valója volt, de a helyzetkihasználás továbbra sem működött, illetve amikor Oblisz Evelin felső kapufára lőtt labdája a gólvonal mögé pattant és onnan ki, a játékvezető nem ítélt gólt. A mutatott játék alapján nem érdemeltünk vereséget. A továbbiakban a helyzetkihasználáson kell mindenképpen edzéseken javítani.

 

Gól: Sajabó Bogi, Kovács Móni

 

Jók: Marosi, Sajabó, Fritz,

Edző: Horváth György

 

 

Női futsal csapat

Törökbálint: 2018.10.27.

 

Női futsal NB2 értékelése:

 

A Viadukt ellen az első félidőben fegyelmezetten védekeztünk, szinte mindent a megbeszéltek szerint hajtottak végre a lányok, és támadásokra is futotta, de a befejezések nem sikerültek. Maláti Dalma az első játékrészben kapott egy rúgást és sajnos onnan kezdve nem volt 100 százalékos állapotban. Ez picit megbontotta a védekezésünket.

A második játékrészben talán a fáradtság miatti első figyelmetlenségünket kihasználta egy pontrúgásból a Viadukt. s ez teljesen megzavarta a csapatot, védekezésben több hibát is vétettünk, amit további 3 góllal büntették. Sajnos ekkor már a támadásaink sem voltak veszélyesek.

A mérkőzésen Maláti Gréta teljesítménye volt kiemelkedő annak ellenére, hogy nem teljesen egészségesen vállalta a játékot. Több játékosnak az önbizalmát kell megtalálni, akkor eredményesebbek lehetünk az ilyen ki-ki mérkőzésen.

Megjegyzem, hogy a körülmények nem voltak megfelelőek és méltóak egy nb2-es futsal mérkőzéshez, félhomályban, folyamatos hangos zeneszó mellet kellett játszani úgy, hogy a tőlünk egy méterre lévő pályákon is mérkőzések voltak, egyszerre 4 pályán, nem lehetett tudni hol sípoltak a játékvezetők.

 

Edző: Horváth György

 

 

 

            Paks: 2018.11.04.

Női futsal NB2 értékelése:

 

A Piliscsaba ellen nagy elszántsággal léptek pályára a lányok és ez a mérkőzés egészében érezhető volt, ami a korábbiakhoz képest már előrelépést jelent. Sajnos mind a védelemből, mind a támadósorból közvetlen a mérkőzés előtt kiesett egy egy játékos betegség és sérülés miatt. A játékot jól kezdték a lányok, a letámadással nem tudtak mit kezdeni a vendégek, rengeteg labdát szereztünk, amiből veszélyes támadások sorát vezettük. Sajabó Bogi révén a vezetést is megszereztük. Sajnos több lehetőséget elrontottunk a következő időszakban. Ez ismét megbosszulta magát, két figyelmetlenséget kihasználva szinte a semmiből fordított ellenfelünk. Ez nem törte meg a csapatot, továbbra is tudtuk játszani a játékunkat a második félidőben is, amiből sok lehetőség adódott. Ezeket vagy a kapus hárította, vagy rosszul döntöttünk az utolsó passzoknál, illetve több alkalommal durva szabálytalanság árán ( Sajabóval szemben kétszer is piros lapot érve - ami elmaradt - szabálytalankodtak ) akadályozták meg. A Szerencsével is hadilábon álltunk, hiszen a harmadik vendég gól egy oldalberúgás során született úgy, hogy az erőből belőtt labda Maláti Dalma hasáról a kapufáról csorgott a kapuba. Az eredmény nem tükrözi a játék valós képét, ennek ellenére még többet kell dolgozni azon, hogy a koncentráció az egész mérkőzésen, annak minden pillanatában megmaradjon. A játékosok közül Maláti Gréta végig harcosan, lendületesen, hatalmasat küzdve játszott, Trapp Enci végre mérkőzésen is megmutatott valamit a tudásából, de benne még mindig sokkal több van, és Sajabó Bogi játéka is hasznos volt. Fejes Blankát emelném még ki, aki bátran játszott, még sok hiba volt a játékában, de ha rutint szerez, akkor meghatározó játékosa lesz csapatunknak.

Gól: Sajabó Bogi

Jók: Maláti Gréta, Sajabó Bogi, Trapp Enci

 

Edző: Horváth György


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%