ASE Labdarúgás 2018. márciusi értékelések

2018.04.04, 07:21 Labdarúgás
ASE Labdarúgás 2018. márciusi értékelések

 

U9 csapat

 

Tolna Megyei U-9 Futsal Bajnokság

Atomerőmű SE U 9 – Bonyhád

7 : 1

Atomerőmű SE U 9 – Dombóvár

2: 4

Atomerőmű SE U 9 – Tolna „A” U 9

1 : 6

2018. 03. 24.

Edzői értékelés:

A Futsal Bajnokság felsőházi küzdelmeinek legutolsó állomásán Nagymányokra látogattunk. Rengeteg hiányzónk volt, sajnos a csapat nagy része beleesett a járványba, így mindössze 6 fővel tudtunk elutazni a teremtornára. Játékosaim hozzáállásával elégedett voltam, nagy csatákat vívtunk az aktuális ellenfeleinkkel. A Tolna csapata a mai napon jobbnak bizonyult, a bonyhádi csapatot magabiztos gyűrtük le, a Dombóvár ellen maradt bennem némi hiányérzet, ott érzésem szerint rászolgáltunk volna legalább az egy pontra. Csapatként nagyon jól funkcionáltunk, tetszett a csapat játéka. A bekapott gólok nagy részét mi ajándékoztuk ellenfeleinknek, az egyéni hibákat a jövőben próbáljuk kijavítani az edzésjátékok során. A csapat minden játékosa elismerést érdemel.

 

Edző: ifj. Erdélyi Péter

 

 

U11 csapat

 

Futsal bajnokság 2018. 02.25. Fadd

 

A mérkőzésre 8 játékos lett nevezve. A mai tornán végre minden csapat részt tudott venni. Az első mérkőzést a Fadd csapatával játszottuk az elején egy kicsit álmosan kezdtük, de a végül nagy csatában (2:1) győzelmet arattunk. A pihenő jót tett, a második mérkőzésünkön parádéztak a gyerekek és kiütéses győzelmet arattunk a Nagymányok ellen. (16:1) Az utolsó mérkőzésen egy igazi rangadót játszottunk a Szekszárd ellen. A gyerekeket elkísérő szülők parádés hangulatot varázsoltak a Faddi sportcsarnokba. A meccsen végül is igazságos döntetlen született 2:2 lett a végeredmény. A mai napon a mérkőzéseken nyújtott hozzáállásával, és teljesítményével maximálisan elégedett vagyok mindenkivel.

 

 

Edző: Erdélyi Péter

 

 

Futsal bajnokság 2018. 03.24. Fadd

 

Elérkeztünk a futsall bajnokság utolsó mérkőzéseihez. A gyerekek már nagyon készültek, mert mindenképpen szerették volna megnyerni a közép csoportot. A mai mérkőzésre is 8 játékos lett nevezve. Az első meglepetés akkor ért minket, amikor megláttuk a tornacsarnokot. A szokásosnál jóval kisebb teremben zajlottak a mérkőzések, ami ráadásul nagyon poros is volt így rendkívül nehéz volt futballozni. Az első meccset a Fadd csapatával kezdtük és remek játékkal 5:1 arányban legyőztük őket. A következő mérkőzést a Nagymányok csapata ellen játszottuk, és ha kicsit nehezebben is, de végül nagy csatában 4:1 arányban győzedelmeskedtünk. Az utolsó mérkőzést a Szekszárd ellen játszottuk. A gyerekek felszabadultan, hatalmas győzni akarással vetették magukat a játékba. Természetesen ennek meg is lett az eredménye óriási különbséggel 10:1 arány nyertünk. Szeretném megköszönni a gyerekeket elkísérő szülőknek a bajnokság során nyújtott sportszerű szurkolást, buzdítást. A bajnokság utolsó fordulójában a mérkőzéseken nyújtott hozzáállással és teljesítménnyel maximálisan elégedett vagyok mindenkivel.

Edző: Erdélyi Péter

 

 

 

Bozsik – torna U11

 

Paks, 2018.03.25.

 

Sajnos az idei első szabadtéri Bozsik tornára rajtunk kívül csak egy csapat érkezet meg. Milyen érdekes, hogy ez a legtávolabbi helyről érkező együttes a Tamási csapata volt. Mivel tegnapi napon is tornán vettünk részt így zömében azok kaptak ma lehetőséget, akik tegnap nem játszottak. A tornára 7 játékos lett nevezve, hogy a hideg időben ne legyen ácsorgó játékos a pálya szélén. Mivel nem volt több ellenfél, ezért a Tamásival játszottunk 2x35 percet. A mérkőzéseken nyújtott teljesítménnyel maximálisan elégedett vagyok, mind a hét játékos dicséretet érdemel.

ASE legügyesebb játékosa: Nickl Áron

 

Edző: Erdélyi Péter

 

 

U13 csapat

 

Bozsik – torna U13

 

Paks, 2018.03.25.

 

A tavasz első kinti Bozsik tornáján a vártnál jobban teljesítettek az asés fiatalok. Mivel a kemény téli időjárás miatt, nem nagyon volt lehetőségünk füvön edzeni, ezért „tartottunk” tőle, hogy lesznek a labdajáratásban hibák. Az első mérkőzésen ezek elő is jöttek, melyen a Tamásival döntetlent játszottunk, de a további mérkőzéseken szép támadásokat vezetve több gólos győzelmeket arattunk. Elégedettek lehetünk a mutatott játékkal, mind a védekezés, mind a támadás biztató volt a jövőre nézve.

 

ASE legjobb játékosa: Landauer Márk

 

 

Edző: Szakács Viktor

 

 

Tolna Megyei U14-es Labdarúgó Bajnokság

2017/2018 tavasz

 

 

  • Forduló: 1.

  • Időpont: 2018.03.29

  • Csapatok: Atomerőmű SE - Bonyhád

  • Eredmény: 4:5

Jól teljesített: Potyondi János, Szabó Zsolt, Horváth János, Orsós Dominik, Csibrik Balázs

 

Megjegyzés:

A tavasz első fordulóját már nagy várakozás kísérte, melyen az előttünk 6 ponttal álló Bonyhádot fogadtuk. A mérkőzés kedvezően alakult, mert pár perccel a kezdés után egy szabadrúgás révén vezetést szereztünk. Az első félidő kiegyenlített volt mind labdabirtoklásban mind pedig kialakított helyzetekben is, de sajnos a félidő utolsó percében sikerült kiegyenlíteni az ellenfélnek.

A második félidő elején kaptunk 2 gólt, melyek egyéni hibából adódtak és elkerülhetőek lettek volna. Ezek után a fiúk magasabb fokozatra kapcsoltak és hatékonyabb lett a támadó játékunk, aminek köszönhetően 2 gyönyörű akció gólt rúgtunk.

A nagy adok-kapokból a Bonyhád jött ki nyertesen. Jó mérkőzésen szenvedtünk vereséget, ahol az 1 pont megérdemelt lett volna, sőt…

Gratulálok a csapatnak, hogy többször is felálltak vesztes helyzetből, a védekezésünket még szervezettebbé kell tennünk.

 

Edző: Szakács Viktor

 

 

U16 Lány

Bajnoki

 

Értékelés

Szentlőrinc - ASE 0:9

Szentlőrinc, 2018.03.17.

 

Rossz időjárási viszonyok között megrendezett mérkőzésen megérdemelt győzelem. Nehezen lendültek játékba a lányok a tavaszi forduló első meccsén, de az 1. félidő felétől már nagyon szép támadásokat vezettek. Szépen kivitelezett akciókból, távoli lövésekből potyogtak a gólok. A védelemnek nem sok dolga volt, kapusunknak semmi. Kár, hogy nagyon sok helyzetet kihagytunk, mert a gólarányunkon lehetett volna javítani. A csapat minden tagja dicséretet érdemel.

Góllövők: Horváth 4, Trapp 2, Bodajki 2, Patai 1

 

Edző: Klopcsikné S. Mária

Értékelés

ASE-Sásd 13:0

Paks, 2018.03.24.

 

Jó körülmények között megrendezett, de egy kicsit hűvös időben lejátszott hazai mérkőzésen biztos győzelem született. A lányok nehezen lendültek bele a játékba, mentségükre mondva, ebben a felállásban először játszottak. A fegyelmezett védekezésből és a jó középpályás játékból indított támadások nagyban segítették a szélsők és a csatárok játékát. Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, látványos akciókat vezettünk. A helyzetek alapján gólarányt javíthattunk volna. A csapat minden tagja dicséretet érdemel.

Góllövők: Oláh V. 6, Horváth 5, Trapp 1, Somogyi 1

 

Edző: Klopcsikné S. Mária

 

 

Női NB2 futsal csapat

 

Bajnoki

Paks: 2018.03.17.

ASE Paks – ELTE BEAC

2 - 4

Góllövő: Koloh Regina, Debreceni Kata

 

Az előző hetekben a csapat mélyen tudása alatt és a korábban mutatott játékot meg sem közelítve teljesített. Az Elte elleni bajnoki fő célja így az volt, hogy ezen változtassunk.

A mérkőzésen a fegyelmezett védekezésre helyeztük a hangsúlyt. Ez csak részben működött, az Elte váratlant húzott és szinte a teljes mérkőzésen 5 a 4 elleni vészkapus játékot játszott. Ez az első félidőben és a második félidő elején zavart okozott és hibáinkat kihasználták a vendégek. A második félidőben aztán egyre inkább megértették a lányok az emberhátrányos védekezést, sok labdát szereztünk, de ezekből még az üres kapura vezetett labdát is sikerült mellérúgni, így nem sikerült szorossá tenni az eredményt, csak szépíteni tudtunk. Összességében még mindig messze elmaradtunk a januári teljesítménytől, de már pici javulás látható volt az előző hetekhez képest.

 

Edző: Horváth György

 

Budapest: 2018.03.25.

Magyar Testnevelési Egyetem SE - ASE Paks

8:2

Góllövő: Marosi Ildikó, Kovács Mónika

 

Az előző hetekben a csapat mélyen tudása alatt és a korábban mutatott játékot meg sem közelítve teljesített. A bajnok TF elleni bajnoki fő célja így az volt, hogy tisztes helytállással fejezzük be a bajnokságot.

A mérkőzésen a fegyelmezett védekezésre helyeztük a hangsúlyt. Az elején ez sikerült is, sőt a vezetést is megszereztük, az első félidő vége felé fordított az ellenfelünk. Voltak helyzeteink, de sajnos azok kimaradtak. A második félidőben is jól játszottunk, az utolsó 10 percben elfáradtunk és akkor a bajnokcsapat könyörtelenül kihasználta ezt és 6 gólt rúgott. Összességében még mindig messze elmaradtunk az év eleji teljesítménytől, de ezen a mérkőzésen a csapat megmutatta, hogy van tartása, a mérkőzés bizonyos fázisaiban csapatként működtünk.

Edző: Horváth György

 

Megyei Női futsal bajnokság

Bajnoki

Gyönk: 2018.03.04.

 

A megyebajnokság rájátszásának 2. fordulójára azzal a céllal utaztunk Gyönkre, hogy kijavítsuk az első fordulóban mutatott játékot. Ez csak részben sikerült. Az első mérkőzésen Dombóvár ellen végig irányítottuk a játékot, letámadásból sok labdát szereztünk, de az így kialakított helyzeteket rendre elhibáztuk és ahogy ilyenkor lenni szokott, két ellentámadást góllal fejezett be a Dombóvár. Ez nem törte meg a csapatot, továbbra is agresszívan támadtak le a lányok, aminek eredményeként sikerült megfordítani a meccs állását.

A második találkozót Bonyhád ellen játszottuk. Hasonló taktikával kezdtük a játékot, sok helyzet kimaradt, de 1-1 után a védekezésünk fellazult, gyámoltalanná vált, az egy-egy elleni játékot rendre elbuktuk, így könnyű gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek, akik nagy arányú győzelmet arattak felettünk.

Utolsó mérkőzésen Kölesd ellen játszottunk, jót tett a játékunknak, hogy változtattunk az összeállításon, a "rutintalanabb" játékosok felszabadultabban játszottak és ez megnyugtatta az egész csapatot, és helyenként jó játékkal, tetszetős támadásokkal négy gólt lőve magabiztos győzelmet arattunk. Kiemelném Fejes Blanka teljesítményét, aki legfiatalabb játékosként nagyon jól, bátran és harcosan szállt be a mérkőzésekbe.

 

Edző: Horváth György

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%