ASE Labdarúgás 2019. Április havi értékelés

2019.04.29, 05:51 Labdarúgás
ASE Labdarúgás 2019. Április havi értékelés

U7 csapat

Bozsik torna 2019. 03.31. Paks

 

Első alkalommal vettünk részt a tavaszi Bozsik tornán, amit Pakson rendeztek!

Volt mérkőzés ügyességi játék!

Ovis gyerekeink élvezték a focit!

Örülök, hogy ilyen szép számban vettünk részt a tornán!

Torna válogatott: Poroszkai Enikő, Baller Bence, Petrik Áron.

 

Edző: Klopcsikné S. Mária, Reichert Szabolcs

 

Bozsik torna 2019. 04.14. Paks

 

Második alkalommal vettünk részt a Bozsik tornán, ahol célba rúgás, fogójáték, és meccsek szerepeltek!

Sajnálattal tapasztaltam, hogy van olyan csapat aki még a szabályokkal sincs tisztában, illetve a labda játékba hozatalával sem! Véleményem szerint ezen mindenképp változtatni kell, mert így nem tudunk fejlődni!

Négy csapattal játszottunk, helyenként hiányzott a bátrabb játék!

Torna válogatott: Németh Gergő, Varnyú Levente, Wascher Zsombor, Reichert Ákos.

 

Edző: Klopcsikné S. Mária, Reichert Szabolcs

 

U9 csapat

 

Bozsik torna 2019. 03.31. Paks

 

Edzői értékelés:

Az idei első tavaszi fesztivál a PSE pályán került megrendezésre. A csapatomból 12 fő vett részt, ami nagyon jó létszámnak mondható. A pályákat úgy állítottuk össze, hogy a kétkapus játékok mellett, az ügyességi és a nagy figyelmet igénylő Funinho játékok is helyet kapjanak. A gyerekek ezt élvezték, tetszik nekik a program sokszínűsége. Kifejezetten jó mérkőzéseket láthattunk, külön öröm, hogy csapataim egykét kivétellel szinte minden összecsapásukat megnyerték. Bár nem az eredmény a fontos, de ez egy jó visszajelzés azzal kapcsolatban, hogy a gyerekek a megfelelő ütemben fejlődnek. Tekintve, hogy a legtöbben még csak 1-2 év múlva nőnek bele ebbe a korosztályba, bizakodásra ad okot a játékuk. Csapatomból Raffael Bálint és Pápista Milán részesült különdíjban.

 

ifj. Erdélyi Péter – edző

 

 

Bozsik torna 2019. 04.14. Paks

 

 

Edzői értékelés:

Az idei második tavaszi fesztiválon vettünk részt a PSE pályán. A csapatomból 10 fő vett részt, sajnos a létszám minden csapatnál hiányos volt a rossz időjárási körülményeknek köszönhetően. A játék minőségén és a gyermekek hangulatán is látszott, hogy az eső, a szél és a hideg nem tett jót a futball szempontjából. Akik megjelentek, őket nem érheti kritika tették a dolgukat szépen. Az állomásokat most két kapus és a négy kapus rendszerben játszandó mérkőzésjátékok uralták. Sok gólt rúgtunk, mindenki kivette a részét a csapatmunkából. Marsalkó András különdíjban részesült a torna végén.

 ifj. Erdélyi Péter – edző

                                                                                                                              ifj. Erdélyi Péter – edző

 

 

U11 csapat

 

Bozsik torna 2019. 03.24. Paks

A mai első szabadtéri Bozsik torna 7 csapat részvételével zajlott. Tamási „A”; „B” , ASE „A”; ”B”csapatai a Fadd és a Kölesd és a PSE csapata. A hét csapat körmérkőzést játszott egymással. Az időjárásnak köszönhetően remek körülmények között sikerült megrendezni a tornát. A gyerekek élvezték a játékot, szép támadásokat, és ami fontos nagyon szép gólokat lőttek.  A mérkőzéseken mind a két csapatunk által nyújtott teljesítménnyel és játékkal elégedett vagyok.

ASE „A” legügyesebb játékosa: Bakos Mihály

ASE „B” legügyesebb játékosa: Solt Milán

Erdélyi Péter edző

 

 

Bozsik torna 2019. 04.07. Paks

 

 

Sajnos a mai tornán csak egy csapattal tudtunk részt venni, mert többen elutaztak illetve sokan megbetegedtek.  A torna 6 csapat részvételével zajlott, Tamási „A”; „B” , ASE,Fadd,Kölesd és a PSE csapata. A hat csapat körmérkőzést játszott egymással. Álmosan kezdtük a mérkőzést, de ahogy az idő melegedet úgy a játékunk is egyre jobb lett. Általában elmondható, hogy a mérkőzéseken a mi akaratunk érvényesült, de a mai napon voltak gyengébb teljesítmények is. A mérkőzéseken a csapatunk által nyújtott teljesítménnyel és játékkal csak részben vagyok elégedett.

ASE legügyesebb játékosa: Steiner Zalán

 

Erdélyi Péter edző

 

 

U13 -14 csapat

 

Bozsik torna

Paks, 2019.04.07.

 

A tavasz 2. Bozsik tornáján nem lehettünk túl elégedettek a játékosokkal. Enerváltan, lassan és dekoncentráltan futballoztunk. Igaz, hogy rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de azokat nem értékesítettük, illetve a játékunk sem volt folyamatos. Keveset játszottuk meg a széleket, és a labdajáratásunkban rendre hibákat vétettünk. Az ilyen mérkőzésekből, illetve hibákból tanulni kell.

ASE legjobb játékosa: Landauer Márk

 

Edző: Szakács Viktor, Sánta István

 

 

Bajnoki

Dombóvár, 2019.03.29.

 

 

Csapatok:       Dombóvár - Atomerőmű SE

Eredmény:                       3:5

Jól teljesített: Horváth János, Potyondi János, Szabó Zsolt

Megjegyzés:

A tavasz első bajnoki mérkőzése a vártnál is nehezebbre sikerült. Egy jó ellenfél ellen játszhattunk, egy nem túl jó pályán. A mérkőzést ugyan mi irányítottuk, de a kialakított helyzeteinket nem mindig sikerült gólra váltanunk, így magunknak nehezítettük meg a mérkőzést. Az utolsó 15 percben viszont már több területünk és lehetőségünk nyílt a támadásokra, amiket sikeresen be is fejeztünk, így megérdemelten nyertünk.

 

Edző: Szakács Viktor, Sánta István

 

 

 

 

Paks, 2019.04.05.

 

Csapatok:  Atomerőmű SE - Bonyhád

Eredmény:                          2:1

Jól teljesített: Horváth János, Szabó Zsolt, Németh Ákos, Baksa Áron, Bernáth Tamás

Megjegyzés:

A bajnokság egyik legjobb csapatát fogadhattuk otthon. Ennek ellenére a mérkőzés egészében a mi akaratunk érvényesült. Sajnos az első 15 percben 3 nagy helyzetet is elhibáztunk és nehézzé tettük magunknak a mérkőzést. A játékunk nem volt gördülékeny, sőt annak ellenére, hogy mi birtokoltuk többet a labdát, nem játszottunk a kombinatívan és magabiztosan, inkább küzdelmes mérkőzés láthattunk. A srácok motiváltságának köszönhetően a mérkőzés végén sikerült a győztes gólt is megszereznünk, melyet a meccs képe alapján megérdemeltünk. Gratulálok a játékosoknak, mert nagyot küzdöttek ezen a napon.

Edző: Szakács Viktor, Sánta István

 

Fadd, 2019.04.18.

 

Csapatok:         Fadd - Atomerőmű SE

Eredmény:               0:20

Jól teljesített: Baksa Áron, Horváth János, Szabó Zsolt, Kern Balázs

Megjegyzés:

A bajnokság utolsó csapata ellen léptünk pályára, de korántsem bíztuk el magunkat, és megpróbáltuk a lehető legjobb teljesítményt kihozni magunkból a mérkőzés első percétől az utolsóig. Ez sikerült is és végig fenn tudtuk tartani a motiváltságot és gólra törő játékunkat, aminek köszönhetően magas gólarányú győzelmet arattunk. Az előre megbeszéltek szerint járattuk a labdát és nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelünket, melyre a mai napon nem volt ellenszer.

 

Edző: Szakács Viktor, Sánta István

 

 

Női megyei csapat

 

Baracs: 2019.04.06.

 

A listavezető Baracs csapatához utaztunk a hétvégén.

Nem készültünk külön a füves bajnokságra és ez látszott az első félidőben. A talaj és a labda is szokatlan volt a lányoknak a futsal után, nem volt folyamatos a játékunk, sok technikai hibánk volt. A hazaiak csak ívelésekkel próbálkoztak, és két alkalommal sikerült is ebből gólt szerezniük. A félidő végén Sajabó Bogi egy szép lövéssel szépített.

A második játékrészben kiegyenlítődött a játék, már határozottabbak voltunk védekezésben az íveléseknél, és több helyzetet sikerült kidolgozni. A hazaiak egy kényszerítőzés végén gólt szereztek, amire Maláti Gréta válaszolt, így az utolsó 5 percre minimális hátránnyal érkeztünk. A lányok mindent megtettek az egyenlítésért, sok helyzetet alakítottak ki, de vagy néhány centit tévedtek, vagy az ellenfél kapusa védett több alkalommal, bravúrral.

Így maradt a minimális hazai győzelem.

A második félidő biztató volt, ha innen tudjuk folytatni, eredményesebbek tudunk lenni.

 

Edző: Horváth György

 

 

Női futsal NB2 csapat

Paks: 2019.03.30.

ASE - PILISCSABA

 

Az alapszakasz utolsó fordulójában a Piliscsaba együttesét fogadtuk hazai pályán, Ellenfelünk csoportunkban a 3. helyen áll, de az utolsó összecsapásunkon idegenben sikerült legyőzni őket, amit akkor nehezen viseltek és tudtuk, hogy a vissza szeretnének vágni.

A mérkőzésen a védekezés fegyelmezett végrehajtását kértem a lányoktól, és a labdaszerzésekből pontos és gyors támadásvezetést, befejezést. Ebből az első félidőben csak a védekezés valósult meg, támadásaink pontatlanok, bátortalanok, erőtlenek voltak, a kapu előtt csak rossz döntések születtek. A vendégek nagy mezőnyfölényben játszottak, rengeteg helyzetet kialakítottak és csak a védőinken illetve a remekül védő kapusunkon, Blesz Nikin múlt, hogy nem döntötték el az első játékrészben a mérkőzést. A félidő utolsó részében egy hibát kihasználva megszerezte a vezetést a Piliscsaba, nem érdemtelenül.

Félidőben nagyobb koncentrációt beszéltünk meg főleg a támadásokban, így mentünk ki a második félidőre. Alapvetően megváltozott ekkor a játék képe. Debreceni Katát egyszerűen nem tudták megállítani, minden párharcot megnyert és rendre kicselezte a fél vendégcsapatot. majd remek labdákkal szolgálta ki játékostársait. Több kimaradt lehetőség után Kata remek egyéni szólója után kihagyhatatlan helyzetbe hozta Marosi Ildikót, aki ezt már nem hibázta el. Nem sokkal később szintén Kata szólóját követően Trapp Encit hozta helyzetbe, aki az üres kapuba passzolt. Nem érdemtelenül fordítottuk meg a mérkőzés állását. Ekkor a Piliscsaba játékosai mindent megtettek az egyenlítésért, de Blesz Niki az összes lövést és próbálkozást ( a legtöbbjét hatalmas bravúrral ) kivédte. A mérkőzés utolsó perceiben nagyon sok helyzetet sikerült kidolgoznunk a kitámadó ellenfelünkkel szemben, de a legnagyobbakat is sikerült kihagyni, így a végéig izgalmas volt a játék. A végén maradt a 2-1, másodszor is sikerült legyőzni a Piliscsabát.

 

Jók: Debreceni Kata, Blesz Niki, Fritz Fanny

Edző: Horváth György

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%