ASE labdarúgás 2019. februári értékelések

2019.03.06, 06:29 Labdarúgás
ASE labdarúgás 2019. februári értékelések

U7 csapat

Főnix gyógyszertár kupa

Kalocsa: 2019.02.09.

 

Kalocsán vettünk részt U7-es csapatunkkal a teremtornán, ahol a Paksi FC, Baja, SZEOL SC Szeged, és a házigazda Kalocsa ellen játszottunk!

Kicsit nehezen kezdtünk az első meccsen a Baja ellen, sok helyzetet kihagytunk, aztán a tornán második helyezett Szeged ellen szép játékkal simán nyertünk, a házigazda ellen is hoztuk a mérkőzést, majd a végén a Paksi FC ellen kiszakadt a gólzsák, 14-0-ra nyertünk!

Nagy volt a boldogság, hisz torna győztes lett az Atomerőmű U7 csapata!

Ma nagyon jó napot fogott ki minden játékosunk, felszabadultan játszottak!

Teljes mértékben betartva, amit kértem tőlük! Gondolok itt a labda kihozatalokra, letámadásra, cselekre, kapura lövésekre!

Gratulálok mindenkinek!

A torna válogatottja László Martin.

 

Edző: Klopcsikné S. Mária, Reichert Szabolcs

 

U11 csapat

 

Bozsik torna 2019. 02.10. Paks

A mai Bozsik tornára kivételesen minden csapat megérkezett. A tornára az ASE 2 csapattal lett nevezve (14 játékos). Próbáltam úgy elosztani a játékidőt, hogy mindenki egyformán szerepelhessen a mérkőzéseken. A gyerekek élvezték a játékot, szép gólokat szereztek. Összességében mind a két csapatunk teljesítményével elégedett vagyok, bár voltak nagyon hullámzó teljesítmények.

ASE I. legjobb teljesítményt nyújtó játékosa: Aradi Márton

ASE II. legjobb teljesítményt nyújtó játékosa: Kiss Adrián

Erdélyi Péter edző

 

 

 

Futsal torna 2019. 02. 16. Paks

A futsal bajnokságban a rájátszás első tornáját Pakson rendeztük az ASE csarnokban.  A tornán 4 csapat szerepelt (Bonyhád, Dombóvár, Fadd, ASE). Sajnos a Dombóvár nem jött el a tornára. Az első mérkőzésen a Fadd csapatával játszottunk, ahol fölényes győzelem született (13:2) javunkra. A második meccsen a Bonyhád csapatával játszottunk hatalmas csatában az utolsó másodpercben lőtt góllal (4:3) tudtunk nyerni. Nagyon értékes győzelem egy nagyon jó csapat ellen. Végig izgalmas, nagyon jó mérkőzésen felváltva voltak veszélyben a kapuk.  A gyerekek élvezték a játékot, sokat mozogtak szép támadásokat vezettek, szép gólokat lőttek.

A mai napon az egész csapat dicséretet érdemel, mindenki a tudásához mérten kihozta magából a legtöbbet.

                                                                                                                                            Erdélyi Péter edző

 

 

Futsal torna 2019. 02. 24. Dombóvár

 

A következő forduló Dombóváron került lebonyolításra. Sajnos a körülmények szinte alkalmatlanok voltak a mérkőzésekre. A pálya mérete, az oldal és alapvonal szinte a bordásfalak alatt voltak a hozzátartozok, akik eljöttek szurkolni a gyerekeknek, majdhogynem a pálya tartozékai voltak. Az első mérkőzésen a Fadd csapatával játszottunk, ahol fölényes győzelem született (12:1) javunkra. A második meccsen a Bonyhád csapatával játszottunk az első félidőben nagyon gyengén és megilletődve játszottunk, a második játékrészben már voltak szép megoldások, de a nagy hátrányt nem tudtuk ledolgozni, így a Bonyhádi csapat nyert. (3:7) A harmadik mérkőzésen a Dombóvár ellen sima győzelem született a javunkra (7:0).

A mai napon két játékost szeretnék kiemelni a hozzáállásuk és a játékuk alapján: Aradi Bercel, Steiner Zalán.

                                                                                                                                                Erdélyi Péter edző

 

 

U13 -14 csapat

 

Dabasi teremtorna U14

2019.02.02

 

A 2005-ös korosztályunk 2. teremtornáján vehetett részt a tél folyamán. Jó csapatok ellen léphettünk pályára, szinte minden mérkőzés kiélezett volt a végsőkig, mi viszont nem nyújtottuk azt a teljesítményt, amit megszokhattunk. Persze már az első mérkőzésen 2 meghatározó játékosunk sérülést szenvedett, de ennek ellenére is bőven lett volna sanszunk jobb eredményeket elérni. Míg a múlt héten 1. helyezést értünk el, és jó teljesítményt nyújtottunk, úgy most sajnos csak az 5. hely jutott nekünk, aminél sokkal többre vagyunk képesek. A sok kihagyott helyzet és védelemi hiányosságaink miatt ezen a napon ennyit tudtak a srácok kihozni magukból.

ASE legjobb játékosa: Szabó Zsolt

Edző: Szakács Viktor és Sánta István

 

 

Futsal bajnokság U13 felsőház

 2019. 02.03. Tolna

Atomerőmű SE U 13 – Bonyhád

3 : 5

Góllövők: Samu 2, Prantner

Atomerőmű SE U 13 – Tolna A

6: 1

Góllövők: Picket 2, Farkas 2, Prantner 2

Atomerőmű SE U 13 – Tolna C

1 : 6

Góllövő: Csibrik

A Futsal Bajnokság felsőházi küzdelmeinek újabb állomásán Tolnára látogattunk. Csapatunk teljesítményével, a körülmények tekintetében, elégedett vagyok. Betegség, diákolimpiai részvétel, sérülés miatt egy cserével és kapus nélkül játszottuk végig a tornát. A három mérkőzésen ennek ellenére sok akciógólt lőttünk, ezért dicséret illeti a fiúkat. A gyermekek hozzáállása, akarata rendben volt, kár, hogy az utolsó mérkőzésre elfogyott az erő. Mai napon Csibrik Balázs és Samu Gábor teljesítménye emelhető ki.

                                                                                   Edző: Szakács Viktor és Sánta István

 

 

 

Futsal bajnokság U13 felsőház

 2019. 02.09. Paks

 

 

A felsőház rájátszásos szakaszában most hazai környezetben játszhattunk. A 3 mérkőzésből csak 1-et sikerült győzelemmel zárnunk, ahol jól teljesítettünk. Viszont a 2 vesztes mérkőzésen koncentrációban és mentalitásban elbuktunk. Védekezésünk nem volt elég zárt és rengeteg területet hagytunk az ellenfeleinknek, míg ők szervezetten visszazártak és kontrákból veszélyeztettek. A következő időszak feladatai az ilyen hibák kiküszöbölése, illetve hogy mentálisan erősebbek legyünk még akkor is, ha erősebb ellenféllel mérkőzünk meg.

Jól teljesített: Nagy Szilveszter, Nős Botond, Csibrik Balázs

Edző: Szakács Viktor és Sánta István

 

 

Bozsik torna 2019.02.10. Paks

 

A tél 3. Bozsik teremtornáján meggyőző és jó teljesítményt nyújtottak a gyerekeink. A 4 mérkőzés alatt végig meg tudtuk valósítani az elképzeléseinket. Mindenki egyforma időt töltött a pályán, és a maga szintjén próbált hozzátenni a játékhoz. Csapatjátékunk szinte végig gördülékeny volt. ASE legjobb játékosa: Nős Botond

Edző: Szakács Viktor és Sánta István

 

 

 

 

Futsal bajnokság U13 felsőház

 2019. 02.16. Szekszárd

Atomerőmű SE U 13 – Bonyhád

2 : 8

Góllövők: Landauer 2

Atomerőmű SE U 13 – Tolna C

0 : 2

 

Atomerőmű SE U 13 – Szekszárd

1 : 8

Góllövő: Landauer

A Futsal Bajnokság felsőházi küzdelmeinek utolsó előtti állomásán Szekszárdra látogattunk. Csapatunk teljesítményével ezúttal nem lehetünk elégedettek. Nem is a három vereség miatt, hiszen nálunk jobb képességű ellenfelektől kaptunk ki, hanem egy-két ember hozzáállásán, nem megfelelő viselkedésén, amelyeken változtatnunk kell. A három mérkőzésen alig lőttünk gólt, pedig helyzeteink voltak, a koncentrációval, döntési képességekkel is gond volt. Mai napon Csibrik Balázs és Nagy Szilveszter teljesítménye emelhető ki.

 

                                                                                  Edző: Szakács Viktor és Sánta István

 

 

Futsal bajnokság U13 felsőház

 2019. 02.24. Bonyhád

 

Az utolsó futsal tornán Bonyhádra látogattunk. Az első mérkőzésünkön nagyon enerváltan játszottunk, nem voltunk elég határozottak a párharcokban. Az ellenfél 2-3 kontratámadás után gólokat szerzett, melyekre mi nem tudtunk válaszolni, pedig 80% mi birtokoltuk a labdát.

A következő 2 mérkőzésen tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megtettünk a győzelem érdekében és ez látszódott is a srácokon. A játékunk nem is volt gördülékeny, de motiváltság és nagy küzdeni akarás jellemezte a játékosokat, amit már az elmúlt hetekben hiányoltunk. Kiemelném Nagy Szilveszter teljesítményét, aki hétről hétre remek teljesítményt nyújt a kapuban.

Jól teljesített: Nagy Szilveszter, Nős Botond, Farkas Attila, Nikl Patrik

Edző: Szakács Viktor és Sánta István

 

 

 

Női megyei futsal csapat

Szekszárd: 2019.02.23.

 

Szekszárdon rendezték meg a megyei női futsal bajnokság 6. fordulóját.

Az éllovas Szekszárddal kezdtünk. Egy változatos mérkőzésen mi kezdtük jobban a játékot, többet birtokoltuk a labdát és veszélyesebben támadtunk, mellette a védekezés is jól működött. Több helyzetet is sikerült kidolgozni, de ezeket nem sikerült gólra váltani. A félidő közepén Marosi Ilda lőtt távolról kapura, amit a szekszárdi kapus beejtett. Hátrányban a hazaiak intenzívebben kezdtek támadni, és egy helyezkedési hibát kihasználva egyenlítettek.

A második félidőben a kapuk felváltva forogtak veszélyben, de a védekezés mindkét oldalon jól működött. Az utolsó 10 percben ismét fölénybe kerültünk, sok helyzetet sikerült kialakítani és 5 perccel a vége előtt Fritz Fanny bombájával sikerült ismét megszerezni a vezetést. A hátralevő időben jól védekeztünk és az ellentámadásoknál több helyzetünk volt, de maradt a 2-1. Jó iramú, küzdelmes mérkőzés volt.

A második mérkőzést a Dombóvárral játszottuk. Lendületesen kezdtünk, Trapp Enci a 3. percig kétszer betalált. Ezt követően azok kaptak játéklehetőséget, akik az első meccsen nem nagyon játszottak, ők is tartották az eredményt, sőt, Fejes Blanka révén növeltük is azt. A második félidőben is hasonlóan folyt a játék, mindenki lehetőséget kapott. A játékrész első felében Maláti Gréta is betalált eldöntve a találkozót. Ezután picit csökkent a koncentráció, ellenfelünk is eljutott helyzetekig, de mindent sikerült kivédekezni.

Utolsó mérkőzést a faddi csapattal vívtuk. Végig domináltunk a játékban, a mérkőzés elején Maláti Gréta beadása egy védőről a kapuba jutott. A vezetésünk után már nem koncentráltunk megfelelően a játékra, ennek ellenére a második félidőben Trapp Enci két góljával növeltük előnyünket és ezt a mérkőzést is megnyertük, maximális 9 pontot szerezve a fordulóban.

Az első mérkőzésen végig és a másodikon az első 10 percben játszottunk megfelelően koncentrálva, most ez elég volt, de a továbbiakban végig kell fegyelmezetten, a tudásunk szerint játszani. Az eddig kevesebbet játszó játékosok közül Horváth Zsuzsi teljesítménye volt jó, illetve Trapp Enci minden meccsen nagy kedvvel és akarással játszott.

 

 

Edző: Horváth György

 

 

Női futsal NB2 csapat

Dorog: 2019.02.03.

PAFC - ASE

 

Szinte teljes kerettel tudtunk Dorogra utazni a Piliscsaba elleni mérkőzésre. A korai kezdés ellenére nagy iramban kezdtük a mérkőzést, több helyzetünk adódott az első percekben, de jött a "szokásos" gól, szinte helyzet nélkül a hazai csapat megszerezte a vezetést egy öngólnak köszönhetően. A lányokat nem zavarta meg a szerencsétlen találat, tovább mentek előre, de a játékunk nagyon pontatlan volt, de a küzdőszellemmel, akarattal nem volt probléma. A félidő második felében letámadásra váltottunk, egyre nagyobb lett az iram, de egy újabb szerencsés gólt szereztek a hazaiak, egy kipattanó labdát kotortak közelről a kapunkba. A letámadás továbbra is jól működött és a szünet előtt Debreceni Kata labdaszerzése és szép cselsorozata után kihagyhatatlan helyzetbe hozta Sajabó Bogit, aki közelről az üres kapuba lőtt.

A második félidőben is nagy iramot diktálva továbbra is letámadtunk, amivel nem tudtak mit kezdeni a hazaiak és a félidő közepén egy labdaszerzés után Maláti Dalma és Sajabó Bogi összjátéka után utóbbi lőtt a kapuba. Ekkor már folyamatosan helyzeteket dolgoztak ki a lányok és Fritz Fanny távoli lövésénél Sajabó Bogi a kapu előtt átlépte a labdát, ami utat talált a kapuba.

A vezetés megszerzése után még több helyzetet is kidolgoztunk, de a Piliscsaba kapusa több bravúrt is bemutatott így a hajrára egy gólos vezetéssel érkeztünk. A hazai csapat mindent megtett az egyenlítésért, de nagyon fegyelmezetten védekeztünk, helyzetet nem is sikerült kidolgozni a hazai csapatnak, így megérdemelt győzelmet arattunk. A győzelem azért is értékes, mert az nb2 egyik legegységesebb, legharcosabb csapatát sikerült felülmúlni játékban is és küzdeni tudásban is.

Jók, Debreceni Kata, Sajabó Bogi, Maláti Gréta, de a csapat valamennyi játékosa dicséretet érdemel.

 

Edző: Horváth György

 

 

 

 

Női futsal NB2 csapat

Budapest: 2019.02.17.

ELTE - ASE

 

Az előző fordulóban mutatott játék alapján bizakodva léptünk pályára az ELTE csapata ellen.

Az első 10 percben úgy is alakult minden, ahogy megbeszéltük, jól működött a védekezés és a kontratámadások is veszélyesek voltak, Maláti Dalma révén meg is szereztük a vezetés egy labdaszerzést követően.

A szerzett gól után érthetetlen módon megváltozott a játékunk, türelmetlenül játszottunk, rengeteg eladott labdával. Egy rossz előreívelés utáni kontránál a kapunk elé passzolt labdába Sajabó Bogi szerencsétlenül ért bele, mely így a kapunkba kötött ki. Ezután hiába cseréltünk, csapatszinten nem működött a játék, újabb kontrából kaptunk egy gólt, félidőre hátrányba kerültünk.

A második félidőre kicsit összeszedettebben mentünk ki, mindent megtettek a lányok az egyenlítésért, de a kapu előtt rendre kimaradtak a helyzetek. A szerencse továbbra is a hazaiaknak kedvezett, egy előre vágott labdájukat a menteni igyekvő Trapp Enci a saját kapunkba rúgta. Ez teljesen megtörte a csapatot, ekkor már nem találtuk a játékot, és a hazaiak több veszélyes támadást is vezettek, melyből egyet gólra váltottak, kialakítva az 1-4-es eredményt.

Ezen a mérkőzésen nem volt kiemelkedő teljesítmény és a csapatjáték sem akart működni.

 

Edző: Horváth György

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%