ASE Labdarúgás 2019. októberi értékelések

2019.10.28, 10:46 Labdarúgás
ASE Labdarúgás 2019. októberi értékelések

U7 csapat

Bozsik torna

 2019. 10.13. Dunaföldvár

 

Ovis csapatunk Dunaföldváron vett részt Bozsik fesztiválon, ahol volt kapura lövés, vonal foci, 3:3 elleni játék.

Élvezték a gyerekek a feladatokat, azonban jàtékban van mit tanulnunk.

Torna válogatottja: Wascher Zsombor, Petrovics István.

 

Edző: Klopcsikné Somorjai Mária, Reichert Szabolcs

 

 

 

 

Bozsik torna

 2019. 10.26. Paks

 

Az utolsó őszi Bozsik tornánkon vettünk részt a Paksi FC pályán!

Ovis korosztályunk három csapatot állított ki, ahol két kapus, és négy kapus játék szerepelt a fesztiválon!

Két csapatom nem talált legyőzőre a mai napon, viszont a harmadik gárdánál, van még mit bőven gyakorolni edzésen!

Nagyon szomorúan tapasztalom, hogy több csapatnál a szabályokat sem tudják a gyerekek, pedig az ősszel ez már a negyedik fesztivál volt!!!

A torna válogatottjai: Wascher Zsombor, Sárközi Béla, Farkas Benedek.

 

Edző: Reichert Szabolcs

 

 

 

 

U7

DÉLI RÉGIÓ GYERMEKLIGA

2019.10.06.

Kalocsa

Kalocsán vettünk részt a 2. Déli- Régió bajnokságban U7-es csapatunkkal.

A Mohács és a Kalocsa csapatával nagy meccset játszva nyertünk.

Majd a Baja és a Kiskőrös együttesétől vereséget szenvedtünk. Itt látszott, hogy a mai napon kicsit tartalékosak voltunk.

Edzésen kell gyakorolnunk, hogy ha az ellenfél hozza, a labdát ne mind a három játékos támadjon ki, mert könnyedén kipasszolnak bennünket.

Illetve az oldal berúgásnál jobban kell helyezkednünk.

Viszont dicséretes, hogy több fiatal játékos nagyon ügyesen játszott.

 

edző: Klopcsikné S. Mária

2019.10.20.

Kiskörös

 

A harmadik fordulóval Kiskőrösön folytatódott a Déli Régiós bajnokság, ahol U7-es csapatunkkal szerepeltünk.

Az első meccsen a Mohács csapatától kikaptunk, úgy hogy kétszer is vezettünk, nagyon figyelmetlenek voltunk, nem is azt játszottuk amit edzésen szoktunk gyakorolni.

Majd a Kalocsa ellen simán nyertünk, aztán a Baja ellen simán kikaptunk, de itt is sok volt a figyelmetlenség, majd az utolsó meccsen a Kiskőrös ellen egy jó meccsen döntetlent játszottunk. Ezen a meccsen láttam a bátorságot, meg egy kicsit jobban odafigyeltünk, azonban az dicséretes, hogy két fiatalabb játékosunk is bemutatkozott. Sokat kell edzésen a játékot gyakorolni, meg a bátorságot.

edző: Reichert Szabolcs

 

 

 

U8-9 csapat

 

Bozsik torna

2019. 09.29. Paks

 

Edzői értékelés:

Csapatunk 17 fővel képviseltette magát a Pakson megrendezett futball-fesztiválon. A Programban mérkőzésjáték, illetve Funino négykapus játék szerepelt. A létszámmal elégedett vagyok, a minimális 15 főt túl is szárnyaltuk. Három csapatomból kettő minden mérkőzését megnyerte, bár nem az eredmény a fontos egy ilyen fesztiválon, de úgy gondolom ez mindenképpen pozitív visszajelzés. A gyermekek jól érezték magukat, sok gólt rúgtak, felszabadultan játszottak. Sok jó egyéni teljesítményt is láttam, mindenkivel elégedett voltam. A Fesztivál-válogatottjába Marsalkó András, Poroszkai Enikő és Szabó Bence került be.

 

 

ifj. Erdélyi Péter – edző

Jenei Ferenc – edző

 

 

Bozsik torna

2019. 10.13. Dunaföldvár

Edzői értékelés:

Csapatunk 16 fővel képviseltette magát a Dunaföldváron megrendezett futball-fesztiválon. A létszámmal elégedett vagyok, folyamatosan egyre több gyermek jelenik meg a programokon. A játékok ismét a négykapus Funino és a kétkapus mérkőzésjátékok között oszlottak el. Három csapatunk az összecsapásaik nagy részét megnyerte, a gyerekek ennek megfelelően nagyon élvezték a Programot. Mindenki elfáradt a végére és sokat játszottak, ami a lényege egy ilyen Fesztiválnak. A Fesztivál-válogatottjába Reichert Ákos, Baller Bence és László Martin került be.

edző: Jenei Ferenc és ifj. Erdélyi Péter

2019.10.13..jpg

 

 

U8-9

DÉLI RÉGIÓ GYERMEKLIGA

2019.10.06.

Kalocsa

2. Fordulóval folytatódott a Déli-Régiós torna, amit Kalocsán rendeztek.

Tartalékos U8-as csapatunkkal az első meccsen nagy csatába, a végén szerzett góllal, tudtunk nyerni a Mohács ellen.

A Kalocsa ellen egy sima mérkőzésen több góllal nyertünk.

A mai nap legnagyobb bravúrja a Baja elleni 0-0- ás döntetlent tartom, nagyon nagyot küzdött a csapat, jól védekeztünk, kevés lehetőségünk volt a kapu előtt, viszont a mezőnyben jól játszottunk.

Az utolsó meccsen a Kiskőrös ellen szoros meccsen 2-1-re kikaptunk, pedig mi vezettünk.

Gratulálok mindenkinek, még ennél is bátrabban kell játszanunk, edzésen pedig a helyezkedést, és a labda kihozatalokat kell gyakorolni.

Az U9-es csapatunk 4 vereséggel zárta a játéknapot. Két egy gólos vereség mellé, becsúszott két nagyobb arányú vereség is. Kapus nélkül nehéz játék a futball. Rafael Bálint, Baller Bence, Csonka Áron és Marsalkó András dicséretet érdemel a mutatott teljesítményéért.

 

edző: Jenei Ferenc és Reichert Szabolcs

 

 

DÉLI RÉGIÓ GYERMEKLIGA

2019.10.06.

Kiskörös

Edzői értékelés:

A harmadik tornát Kiskőrösön rendezték a Déli Régió Gyermekligában. U8-as és U9-es korosztályban is 7-7 fővel neveztünk a tornára. U8-ban bemutatkozott Szabó Barna, aki az edzéseken mutatott teljesítményével kiérdemelte, hogy az U7-nél egy magasabb korosztályban játszhasson. Az U9-es csapatunk 1 győzelem mellett, 3 vereséget könyvelhetett el. Ezúttal nagyon elégedetlen voltam a játékosaimmal. Szétszórtan, akaratgyengék és pontatlanul futballoztak a gyerekek. Ez nem a mi napunk volt, az eddigieknél kategóriákkal gyengébb játékot mutattunk be. Egy-egy szép megmozdulás, összjáték azért jutott minden mérkőzésre, ebből szeretnék egyre többet látni. Az U8-as korosztály 2 győzelemmel és 2 vereséggel zárta a napot. Volt kifejezetten nagy gólarányú győzelmünk, ami miatt dicséretet érdemelnek a gyerekek. A vereségek szoros mérkőzéseken csúsztak be, kis szerencsével talán fogható lett volna még egy összecsapás. Rafael Bálint, Csonka Áron és Horváth Noel teljesítménye dicsérhető.

 

ifj. Erdélyi Péter – edző

 

 

U11 csapat

 

Bozsik torna

2019. 10.06. Paks

 

Az őszi szezon harmadik Bozsik tornáját rendeztük meg. A mai torna kilenc csapat részvételével zajlott: Tamási „A” „B” ASE, Előszállás, Apostag, Bölcske, Fadd, Kölesd és a PSE csapata. Nehezen indult a torna, mert sajnos vannak csapatok, akiket nem igazán érdekel, hogy mikorra van kiírva a kezdés, úgy gondolják számukra ez nem kötelező. Nem veszik figyelembe, hogy mennyi egyeztetés szükséges a torna zavartalan lebonyolításához és ezzel sok ember munkáját és a rá szánt időt semmibe veszik.

A csípős hideg reggel ellenére frissen, és nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Mai napon négy mérkőzést játszottunk és mind a négy meccsünket magabiztosan megnyertünk. A mérkőzéseken nyújtott játékkal, teljesítménnyel, a gyerekek hozzáállásával elégedet vagyok.

ASE legügyesebb játékosa: Bakos Mihály

edző: Erdélyi Péter

 

Bozsik torna

2019. 10.20. Dunaföldvár

 

Az őszi szezon negyedik Bozsik tornája Dunaföldváron lett megrendezve. meg. A nagy létszám miatt két csoportot alakítottak ki. A mi csoportunk a következő csapatokból állt: Tamási, ASE, Fadd, Előszállás, és a Kölesd. Sajnos betegség miatt kis létszámmal érkeztünk, de annál nagyobb lelkesedéssel és kimondottan jó játékkal, mind a négy mérkőzésünket magabiztosan megnyertük. Ki kell még emelnem Kiss Adrián játékát, aki a mai napon a torna legszebb és legnagyobb gólját rúgta. A mérkőzéseken nyújtott játékkal, a gyerekek hozzáállásával meg vagyok elégedve.

ASE legügyesebb játékosa: Bán Kristóf

edző: Erdélyi Péter

 

U13 csapat

 

Bozsik torna

Paks, 2019.10.06.

 

Az ősz harmadik Bozsik tornája ezúttal Pakson, az ASE sporttelepen került megrendezésre.  Négy mérkőzést játszottunk, Fadd, Kölesd, Tamási és Dunaföldvár csapatai ellen. Mindannyiszor sikerült győznünk, helyenként a játék is elfogadható volt, viszont a helyzetkihasználás elég gyengére sikeredett. Minden csapattag játéklehetőséghez jutott.

ASE legjobb játékosa: Aradi Bercel

edző: Sánta István

 

Bozsik torna

Dunaföldvár, 2019.10.20.

 

A Dunaföldváron megrendezésre kerülő tornán 3 mérkőzést játszhattunk, melyeken veretlenül szerepeltünk. Mindhárom mérkőzésen domináltunk, és jóval több helyzeteket dolgoztunk ki, mint az ellenfeleink. A végjátékban kell még jobban koncentrálnunk, hogy eredményesebbek legyünk. A védekezésünkkel most nagyon elégedett voltam, mert csapatként egymást kisegítve jól szűkítettük le a területeket és ebből szépen, kombinatívan építettük fel a támadásokat. Gratulálok a csapatnak!

ASE legjobb játékosa: Tojzán Zádor

edző: Sánta István

 

 

U14 csapat

Bajnoki

Paks, 2019.10.04.

ASE - Majos

4 : 0

Magabiztos győzelem, helyenként élvezhető, jó játékkal. Jó volt viszont látni az edzésen gyakorolt dolgok közül néhányat, viszont továbbra is bosszantó a sok kihagyott gólhelyzet és a nem kellő koncentráció.

Jók: Nős B., Prantner G., Nikl P., Aradi B.

Góllövők: Nős Botond 3, Nikl Patrik

Tamási, 2019.10.11.

Tamási - ASE

3 : 2

A győzelem reményében utaztunk Tamásiba, de csalódottan, vesztesként hagytuk el a pályát. Azok a játékosok, akiktől többet várnánk, ezúttal sem játékban, sem mentalitásban nem tudtak hozzátenni a siker érdekében. Gyengén és erőtlenül játszottunk, nem volt ritmusa, lendülete a játékunknak. A végén még így is lett volna lehetőség a döntetlen kiharcolására, de egy újabb figyelmetlenség miatt ez sem sikerült.

Jók: Nagy Szilveszter, Németh Á.

Góllövők: Nős B., Tojzán Z.

Jók: Nikl P., Aradi B.,

Góllövők: Pickett A. 2

Paks, 2019.10.18.

ASE - Zomba

7 : 0

Magabiztos győzelem, helyenként élvezhető, jó játékkal. Jó volt viszont látni a labdakihozatalokat, a védők lehelyezkedését, segítő mozgásokat. Továbbra is bosszantó a sok kihagyott gólhelyzet, egyénieskedő játék és a nem kellő koncentráció.

Jók: Nős B., Nikl P., Aradi B.

Góllövők: Prantner G. 3, Tóth K., Nős Botond , Nikl Patrik, Poroszkai Á.

                                                                                  edző: Sánta István

Futsal bajnokság U13

2019. 10.01. Szekszárd

Atomerőmű SE U 13 – Szekszárd UFC

1 : 3

Góllövő: Aradi Márton

Atomerőmű SE U 13 – Szekszárd FC

3: 1

Góllövők: Prantner Gábor 2, Solt Milán

A Futsal Bajnokság első fordulójában Szekszárdra látogattunk. Csapatunk teljesítményével elégedett vagyok. A mérkőzéseken a támadójátékra nem lehet panasz, sajnos a helyzetkihasználás gyenge maradt. A védekezésben is van még mit javítanunk. A gyermekek hozzáállása, akarata rendben volt, bár néha könnyelműen és öncélúan játszottak.

                                                                                                                     edző: Sánta István

 

Futsal bajnokság U13

2019. 10.15. Bonyhád

Atomerőmű SE U 13 – Dombóvár

0 : 5

Atomerőmű SE U 13 – Bonyhád

2: 3

Góllövők: Prantner G., Nikl P.

A Futsal Bajnokság második fordulójában Bonyhádra látogattunk. Csapatunk teljesítményével a két vereség ellenére elégedett vagyok. Dombóvár csapata kiemelkedik a mezőnyből, míg Bonyháddal egy izgalmas, kiélezett mérkőzést sikerült játszanunk. A mérkőzésen sajnos a helyzetkihasználás gyenge maradt. A védekezésben továbbra is van még mit javítanunk. A gyermekek hozzáállása, akarata rendben volt, így tovább!

                                                                                  Edző: Sánta István

 

 

 

 

Futsal bajnokság U13

 2019. 10.26. Paks

Atomerőmű SE U 13 – Pécsvárad

5 : 2

Góllövő: Nikl P.,Tojzán Z., Aradi M., Németh Á., Poroszkai Á.

Atomerőmű SE U 13 – Tolna VFC

8: 0

Góllövők: Tojzán Z. 3, Solt Milán 2, Aradi M., Aradi B.,Nikl P.

A Futsal Bajnokság harmadik fordulóját Pakson rendeztük. Ezúttal, az elmúlt fordulóhoz képest kissé gyengébb ellenfeleink voltak. Csapatunk teljesítményével ismét elégedettek lehetünk. Az első mérkőzésen az első félidőben még kissé megilletődötten, bátortalanul játszottak a gyerekek, de a későbbiekben megnyugodtak, felszabadultan játszottak és szép támadásokat vezetve, szép gólokat szereztek.

 

                                                                                  Edző: Sánta István

 

 

 

U16 csapat

Bajnoki

Fadd, 2019.10.22.

 

FADD - ASE

2:1

Jól teljesített: Szabó Zsolt, Nagy Szilveszter, Bernáth Tamás, Potyondi János

 

Megjegyzés:

Nehéz mérkőzésre számítottunk, mivel az ellenfél csapatában több, idősebb játékos is szerepel és tudtuk, hogy a támadó sorban rendkívül gyorsak.

Az ősz egyik legizgalmasabb mérkőzését láthattuk, ahol mindkét csapatnak megvoltak helyzetei. Ami miatt szomorkodhatunk, hogy a nagyobb helyzeteket véleményem szerint mi puskáztuk el, nem volt szerencsénk a kapu előtt és az utolsó percben a Fadd egy szép góllal szerezte meg a győzelmet érő gólt.

A játékunk nem volt folyamatos, rengeteg hiba volt a labdabirtoklásunkban, viszont a védekezést az esetek nagy százalékában jól megoldottuk. 1-2 játékosunk sajnos nem tudta felvenni a mérkőzés ritmusát, talán ez hiányzott ahhoz, hogy ezt a kiélezett mérkőzést meg tudjuk nyerni.

Gratulálunk az ellenfélnek, mert izgalmas mérkőzést játszottunk. Több ehhez hasonló mérkőzést kellene játszanunk, mert ezekből sokat merítenek a labdarúgóink.

 

 

edző: Szakács Viktor

 

 

 

 

Női futsal NB2 bajnokság

Paks, 2019.10.05.

ASE – ELTE Budapest

2-2

 

Az ELTE Budapest csapatát fogadtuk a szezon első mérkőzésén. Ellenfelünket az előző két szezon mérkőzésein nem sikerült legyőzni, de pontot sem tudtunk ellenük szerezni, nagyon fegyelmezetten játszó, összeszokott csapat. Annak ellenére bizakodva készültünk a mérkőzésre, hogy többen hetek óta betegséggel küzdöttek, és két meghatározó játékos is sérülés, valamint műtét miatt nem léphetett pályára. A lányok a mérkőzés elejétől a végéig nagyot küzdöttek, a megbeszéltek szerint fegyelmezetten és határozottan védekeztek. Ami hiányzott a védekezésben és a támadásban is, az a kommunikáció hiánya.  Ami érezhető volt, hogy ellenfelünk picit szervezettebben játszott, de fizikálisan annyival jobbak voltunk, hogy ezt a fölényüket tudtuk ellensúlyozni.  Mindkét kapu több alkalommal forgott veszélyben, nagy iram volt mind az első, mind a második félidőben. Debreceni Kata távoli szabadrúgásával szereztünk vezetést, amit még az első félidőben egalizált a vendégcsapat. A második félidő is hasonló volt, az iram is és a játék képe is. Debreceni Kata újabb távoli lövésébe a kapu előtt átfutó Sajabó Bogi beleért, és a kapus nem tudott hárítani, de ismét tudott egyenlíteni ellenfelünk. A végén volt lehetősége mindkét csapatnak a győzelem megszerzésére, de a kapusok több bravúrt is bemutattak, így maradt a 2-2. Végig nyílt mérkőzés volt, igazságos eredménnyel annak ellenére, hogy volt szerencsénk is a mérkőzés folyamán, de a küzdőszellem miatt megérdemeltük az egy pontot.

Jók: Sajabó Bogi, Trapp Enci, Debreceni Kata és Fritz Fanny, de a többi játékos is dicséretet érdemel.

edző: Horváth György

 

 

 

Szár, 2019.10.19.

KALAFA Budapest - ASE

1-5

 

Szárra látogattunk a Kalafa csapatához, akikkel szemben a korábbi meccseken még nem sikerült pontot sem szereznünk. A mérkőzés első perceitől kezdve mi irányítottuk a játékot, a lányok a megbeszéltek szerint nagyon fegyelmezetten védekeztek, támadásban pedig türelmesen játszottak és sok helyzetet alakítottak ki. A hazaiak szinte helyzetig sem nagyon jutottak. A 6. percben Debreceni Kata nagy erejű lövése a védőkről lepattant és Trapp Enci a kipattanót kapásból a kapuba lőtte. A vezetés megszerzését követően sem változott a játék képe és a 9. percben Enci egy jól helyezett szabadrúgásból újabb gólt szerzett. A félidő hátralevő részében sem változott a játék, a hazaiak egyéni megoldásait rendre levédekeztük, viszont a sok kialakított helyzetünkből nem tudtunk újabb gólt szerezni. A második félidő is hasonlóan zajlott, de a 25. percben egy elpasszolt labdával a hazaiak játékosa kilépett és nem hibázta el a ziccert, szépített. Ez egy pici zavart okozott a játékban, de percek alatt sikerült rendezni a sorokat, ismét türelmesen és pontosabban játszottunk, sok helyzettel. A 31. percben egy labdaszerzés követően az egyedül kilépő Klézli Szandrát buktatták, kiállították a hazai védőt és a két perces emberelőnyt Szandra váltotta gólra. Ez megtörte a hazai csapatot, szinte valamennyi támadásunkkal gólhelyzetet teremtettünk, és Sajabó Bogi valamint Kovács Móni is betalált. A lányok egész mérkőzésen mutatott játéka és fegyelmezettsége, küzdeni akarása teljesen megérdemelt, magabiztos győzelmet eredményezett.

Gólok: Trapp Enci 2, Klézli Szandra, Sajabó Bogi, Kovács Móni

Valamennyi játékos jó teljesítményt mutatott, csapatként játszottak a lányok.

edző: Horváth György

 

 

 

Paks, 2019.10.26.

ASE - Berettyóújfalu

6-4

Sorozatban a harmadik olyan csapattal játszottunk, akikkel szemben az előző bajnokságokban nem sikerült még a pontszerzés sem. Ellenfelünknél több rutinos, nb1-et megjárt játékos is játszott, és ez a mérkőzés elején meg is látszott, az első 10 percben jobbára csak védekeztünk, a labdaszerzéseket követően pedig sok technikai hiba, rossz passzok jellemezte játékunkat. Szerencsére maga a védekezés jól működött, illetve Blesz Niki több nagy bravúrt bemutatott. A félidő második felében aztán változott a játékunk, a lányok egyre bátrabban és pontosabban kezdtek el támadásban játszani, átvettük az irányítást. A sokadik helyzetünket Trapp Enikő váltotta gólra, de ellenfelünk egy eladott labdát követő kontrából egyenlített azonnal. A következő három percben előbb Trapp Enci szólóját követően Klézli Szandrát hozta kihagyhatatlan helyzetbe, megszerezve ismét a vezetést, majd gyors egymásutánban két hibánkat könyörtelenül kihasználták a vendégek, ezzel fordítottak. A második félidőre nagy elszántsággal mentek fel a pályára a lányok, és ez meglátszott a játékon is. Trapp Enci tarthatatlan volt, Klézli Szandra és Sajabó Bogi is remekül játszott, Fritz Fanny pedig hátul remekül védekezett. Ennek eredményeként a 27. és 30 perc között Sajabó Bogi, Trapp Enci és Debreceni Kata révén sikerült fordítani. Ekkor úgy nézett ki, hogy eldőlt a mérkőzés, több támadásunk is ziccerig ment, de nem sikerült újabb gólt szerezni. Egy újabb hibánkat ismét góllal büntették a vendégek, és ekkor elkezdtek küzdeni az egyenlítésért, de a védelem és a kapusunk Blesz Niki jól dolgozott, veszélyes támadásaink pedig a mérkőzés végén Sajabó Bogi révén gólt eredményezett, így megérdemelt győzelmet szereztünk. Ami biztató, hogy egy sokkal rutinosabb csapat ellen a mérkőzés nagy részén irányítani tudtuk a játékot, sokkal kreatívabban, és ami fontos, eredményesebben játszottunk, viszont amire oda kell a továbbiakban figyelnünk, azok a koncentrációból fakadó hibák főleg támadásokban, mivel ezen a mérkőzésen szinte valamennyi kapott gól ebből született. A csapat minden játékosa dicséretet érdemel, valamennyi játékos hozzátett a sikerhez, Kovács Móni két gólpasszával, Klézli Szandra és Sajabó Bogi mind védekezésben, mind támadásban extrát nyújtott, ahogy Fritz Fanny a védekezésben, Blesz Niki, annak ellenére, hogy nem egészségesen vállalta a játékot ( nyaki izma meghúzódott ), remekül védett. Debreceni Kata, Fejes Blanka és Maláti Dalma is hasznosan játszott. Trapp Enikő kiemelkedett a mezőnyből, nagyon bátran, és eredményesen játszott, védekezésben hiba nélkül, támadásban pedig egyszerűen tarthatatlan volt.

Mindent összevetve bravúros győzelmet szereztek a lányok egy nagyon jó csapat ellen teljesen megérdemelten.

Gólok: Trapp Enci 2, Sajabó Bogi 2, Klézli Szandra, Debreceni Kata

 

edző: Horváth György

 

 

 

Női megyei csapat

Fadd: 2019.10.17.

Fadd – ASE

1-3

 

 

A faddi csapattal játszottunk a megyebajnokság 4. fordulójában. Nagyon nehéz mérkőzés volt, a hazaiak nagy lelkesedéssel és kemény játékkal ellensúlyozták a tudásbeli különbséget. Nehezítette a játékunkat, hogy a világítás ellenére a látási viszonyok nem voltak tökéletesek, továbbá nagyon csúszott az estére nedvessé váló fű is. A lányokat azért ez nem zavarta meg, végig irányítottuk a mérkőzést, bár a játékba nagyon sok hiba csúszott, főleg technikai, de ha sikerült két három passzt végrehajtani jól, abból rögtön helyzetünk lett. Ezekből kettőt Debreceni Kata, egyet pedig Klézli Szandra váltott gólra. A faddi csapat egyszerű játékot játszott, előreívelésekre próbáltak erőszakosan menni, kihasználva a csúszós talajt. Egy alkalommal eredményesek is voltak ebből, de többnyire ezeket a kísérleteket sikerült levédekezni.

A második félidő is hasonlóan zajlott, de a romló körülmények miatt is, az eredmény már nem változott, mindkét részről a küzdőszellem dominált, sok hibával.

A lányokat dicséret illeti a küzdeni akarás miatt, kiemelkedett Fritz Fanny, Klézli Szandra, Debreceni Kata, Fejes Blanka és Grill Zita játéka.

Gólok: Debreceni Kata 2, Klézli Szandra

edző: Horváth György

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%