ASE Labdarúgás 2020. február havi értékelések

2020.03.02, 13:27 Labdarúgás
ASE Labdarúgás 2020. február havi értékelések.

U7 csapat

 

TEREMTORNA

2020.01.26.

PAKS

 

 

VI. Blatt Pál emléktornát rendeztünk az ASE csarnokban, hat csapat részvételével.

Körmérkőzéses formában zajlottak a mérkőzések.

Az első meccsen nagyon szép játékkal legyőztük a Paksi FC csapatát, majd a torna győztes Baja ellen a végére elfáradtunk, vereség lett a vége.

Majd következet a szekszárdi meccs, ahol játékosaim nem koncentráltak, volt hogy üres kapura mellé rúgtuk, 3-2 re nyertek a vendégek.

A Kalocsai mérkőzésen láttam azt amit edzésen gyakorlunk, öröm volt nézni a második helyezett csapatot simán legyőztük.

A záró felvonásban, következett a Mohács MTE, sok helyzetet kihagytunk, a vendégek berúgták, így a körbe veréseknek köszönhetően az ötödik helyen végeztünk.

Amire oda kell figyelnünk, hogy a könnyű helyzeteknél nem figyeltünk kellően oda.

 

Torna válogatott: Szabó Barna

Legjobb ASE játékos: Reichert Ákos

Edző: Klopcsikné S. Mária, Reichert Szabolcs

 

 

 

 

TEREMTORNA

2020.02.09.

MOHÁCS

Mohácson vettünk részt II. Busó kupán ovis korosztályunkkal.

A B csoportba kerültünk, az első két meccsen, jó játékkal a Baja és a Kalocsa ellen nyertünk, majd a Kiskőrös csapatától alul maradtunk.

A krónikához tartozik, hogy a mérkőzést a játékvezető, többször megállította, mert az ellenfél játékosa folyamatosan a kapuba tartózkodott, ami tilos ebben a korosztályban.

 

edző: Klopcsikné S. Mária

edző: Reichert Szabolcs

 

 

 

 

 

 

 

TEREMTORNA

2020.02.15.

BAJA

 

Téli kupán vettünk részt Baján, ovis csapatunkkal.

Öt mérkőzést játszottunk, az első két meccs nagyon döcögősen indult számunkra.

A Kiskőröstől kikaptunk, majd a Baja ellen 3-0- ás hátrányból lett 3-3.

Aztán a torna győztes Baja II. csapatával mérkőztünk, nagy csatában az utolsó percben kapott góllal alul maradtunk 3-2-re.

Az utolsó két találkozón a Kalocsai Méhecskék, és a Mohácsi TE 1888, mérkőztünk, amit simán hozott az ASE, így a dobogó harmadik fokára állhattunk fel.

Amiben javulnunk kell, az a gyors gondolkodás, illetve sok labdát egyből elrúgunk, amit meg lehetne játszani.

Gratulálok csapatomnak.

 

Edző: Reichert Szabolcs

 

 

 

TEREMTORNA

2020.02.23.

SZEKSZÁRD

 

 

Szekszárdon vettünk részt farsang kupán ovis korosztályunkkal.

Az első meccsen a LUA Baja csapata lefocizott bennünket, majd a Szekszárd A és B csapatával játszottunk ahol szép játékkal mindkét csapat ellen győztünk.

Majd egy nagy meccsen a kalocsai méhecskék csapatával szemben maradtunk alul 6-5 arányban.

Hol a Kalocsa, hol az ASE vezetett, de a végjátékot az ellenfelünk jobban bírta.

Az utolsó összecsapáson a Tolna gárdájával szemben nagyarányú győzelmet arattunk, így bronzérmet akasztottak a végén a nyakunkba.

Ma láttam játékosaimon a fáradtságot, hétről hétre teremtornákon veszünk részt.

Pihenünk egy picit, és folytatjuk tovább.

 

Edző: Reichert Szabolcs

 

 

 

 

U9 csapat

 

PAKSI FC KUPA

MADOCSAI TEREMTORNA

(2020.02.01.)

 

Edzői értékelés:

Csapatunk hét fővel vett részt a madocsai U9-es teremtornán. Az első két meccs bátortalan és gyenge játékot hozott, sajnos így a PSE és a Kiskunhalas csapatától is vereséget szenvedtünk. Teremben tartott edzéseink nincsenek, szerintem ez is közrejátszott abban, hogy nem igazán ment a játék. A folytatásban feljavultak a gyerekek, megszokták a teremborítást. A Dunaújváros és a Kalocsa gárdáját fölényesen legyőztük. Csapatom a harmadik helyet szerezte meg a tornán. Vesza Áron bekerült a Torna válogatottjába, Varnyú Levente pedig a Torna legjobb kapusa lett.

Névsor: Varnyú Levente, Marsalkó András, Nős Dávid, Vesza Áron, László Martin, Rafael Bálint, Reichert Ákos.

ifj. Erdélyi Péter – edző és

Jenei Ferenc - edző

 

 

 

 

Déli Régió Gyermekliga

BAJAI TEREMTORNA

(2020.02.09.)

 

Edzői értékelés:

Csapatunk hat fővel vett részt a Bajai U9-es teremtornán. A javarészt fiatalabb korosztályú játékosokból álló csapatunk remekül helytállt. Négy mérkőzésünkből, hármat úgy nyertünk, hogy gólt sem kaptunk. (ASE-Mohács 2:0, ASE-Bonyhád 1:0, ASE-Szekszárd 4:0). A Baja ellen vereséget szenvedtünk, így a tornát a második helyen zártuk. Csapatom minden tagja dicséretet érdemel, tökéletesen végrehajtották a rájuk bízott feladatokat és az edzéseken gyakoroltakat. Ami ennél is fontosabb, hogy nagyon élvezték a játékot minden egyes mérkőzésen. A Torna legjobb játékosa Nős Dávid lett.

Névsor: Varnyú Levente, Marsalkó András, Nős Dávid, Vesza Áron, László Martin, Rafael Bálint.

ifj. Erdélyi Péter – edző és

Jenei Ferenc - edző

 

Baja 2020.02.09..jpg

 

 

Déli Régió Gyermekliga

MOHÁCSI TEREMTORNA

(2020.02.16.)

 

Edzői értékelés:

Szép sikert értünk el, köszönhetően a jó védekezésünknek és a kreatív játékunknak. Megérdemelten nyertük meg a tornát. Csapatunkból Rafael Bálint a Torna legjobb játékosa és társ-gólkirály lett.

Névsor: Varnyú Levente, Szabó Barna, Reichert Ákos, Baller Bence, Orosz Bence, Vesza Áron, László Martin, Rafael Bálint.

ifj. Erdélyi Péter – edző és

Jenei Ferenc - edző

 

 

BAJAI TEREMTORNA

Majzlinger Emléktorna

(2020.02.22.)

 

Edzői értékelés:

A második helyet szereztük meg a bajai Majzlinger Emléktornán. Az U9-es korosztályú mezőnyben, javarészt U8-as csapattal értük el a második helyet. Úgy gondolom, ez bizonyítja, hogy szépen fejlődnek fiatal játékosaink. A Baja megérdemelten nyerte a tornát. Az All Star csapatba Vesza Áron és Rafael Bálint kerültek be.

Névsor: Varnyú Levente, Nős Dávid, Vesza Áron, László Martin, Rafael Bálint, Reichert Ákos, Szabó Barna, Baller Bence.

ifj. Erdélyi Péter – edző

 

 

 

 

U13 csapat

 

Futsal bajnokság U13

 2020. 02.22. Paks

Atomerőmű SE U 13 – Tolna-Mözs SE

8 : 0

Góllövő: Solt M. 2, Nikl P.,Tojzán Z., Artadi M., Németh Á., Poroszkai Á.,Nickl Á.

 

Atomerőmű SE U 13 – Szekszárd UFC

6: 5

Góllövők: Tojzán Z. 2, Nikl P. 2, Prantner G. 2

 

Atomerőmű SE U 13 – Szekszárd FC

6:0

Góllövők: Tojzán Z.,Nikl P. 2, Prantner G. 3

 

A Futsal Bajnokság első tavaszi fordulóját Pakson rendeztük. Ezúttal három csapat ellen kellett pályára lépnünk. Csapatunk teljesítményével ismét elégedettek lehetünk. Az első mérkőzésen még kissé megilletődötten, bátortalanul játszottak a gyerekek, de azután már megnyugodtak és szép támadásokat vezetve, szép gólokat szereztek. A másik két mérkőzésen nehezebb ellenfelek voltak, de inkább csak magunk számára tettük nehézzé a győzelmeket.

 

                                                                                   Edző: Sánta István

Bozsik torna 2020.02.29. Paks

 

A téli szezon második Bozsik teremtornáján ezúttal csak az egyik csapatunk nyújtott meggyőző és jó teljesítményt. A 3 mérkőzés alatt végig meg tudták valósítani az elképzeléseinket. A másik csapatunkban mindenki a maga szintjén próbált hozzátenni a játékhoz. Csapatjátékuk csak időnként működött elfogadhatóan. ASE legjobb játékosa: Orbán Bence

Edző: Sánta István

 

Női futsal NB2 bajnokság

 

Budapest, 2020.01.26.

ELTE BUDAPEST - ASE 

2 - 7

 

Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen az ELTE csapata a bajnokságban az eddigi 9 mérkőzésén összesen 11 gólt kapott, ami jelzi, hogy nagyon jól védekeznek, de emellett veszélyesen kontráznak, és jó arányban használják ki a helyzeteiket, továbbá az elmúlt bajnoki években még soha nem sikerült legyőzni őket.

Nekünk a fentiek miatt helyzetkihasználáson, a támadások befejezésén mindenképpen kellett javítanunk, az elmúlt fordulókban nagyon sok helyzet kimaradt. A mérkőzés előtt ezt beszéltük meg a lányokkal.

A játék megkezdését követően irányítottuk a játékot, és a lányok maradéktalanul betartották a megbeszélteket, hiszen az első négy lehetőségünkből három gólt szereztünk. Trapp Enikő egymás után kétszer talált be, mindkét alkalommal Sajabó Bogi passzát váltotta gólra, majd egy labdaszerzést követően Koloh Regina lőtt nagy gólt.

A hazaiak nem adták fel, megpróbáltak mindent, de csak helyzetekig jutottak, Blesz Niki több nagyon fontos bravúrt is bemutatott, így három gólos előnnyel mentünk szünetre.

A lányok is érezték, hogy a vezetés ellenére nem szabad visszább venni a játékból, és a második félidőre ennek megfelelően mentünk ki. A hazaiak egyre veszélyesebben támadtak, felpörgött a mérkőzés, kapusunknak egyre több dolga volt, ennek ellenére Sajabó Bogi révén növelni tudtuk az előnyünket, de nem sokkal később szépített ellenfelünk. Ez nem zavarta meg a csapatot, Sajabó Bogi újabb góljával ismét növeltük az előnyt és egyre több lehetőségünk adódott gólszerzésre a kitámadó ELTE ellen. Egy szép támadás után Debreceni Kata szerzett gólt 6-1-re alakítva az állást, amire még válaszoltak a vendéglátók, de Fritz Fanny egy újabb szép akció végén végleg eldöntötte a mérkőzést.

Egy két perces időszakot leszámítva végig irányítani tudtuk a mérkőzést, a lányok fegyelmezetten és jól játszottak, most koncentráltabbak voltak a helyzetek befejezésénél, így összességében ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk.

Minden játékos dicséretet érdemel!

 

Gólok: Trapp Enikő 2, Sajabó Bogi 2, Koloh Regina, Debreceni Kata és Fritz Fanny

 

edző: Horváth György

 

 

 

 

 

Berettyóújfalu, 2020.02.08.

ASE - KALAFA

9-2

 

Ellenfelünk cserejátékos nélkül tudott csak kiállni a mérkőzésre, így egy nagyobb iramú támadó játékot szerettünk volna játszani. A lányok igyekeztek betartani a megbeszélteket, de ezen a mérkőzésen a koncentráció nem működött úgy, ahogyan a korábbi meccseken. Ennek ellenére látszott, hogy játékban jobbak vagyunk náluk, és ez végül is, ha nehezen is, de kijött eredményességben is. Az első játékrészben Sajabó Bogi három találatára eggyel tudtak válaszolni a vendégek. Ezt a játékrészt kicsit kapkodó játék, sok kihagyott helyzet jellemezte. A második félidőben már picit jobb volt a játék, de a helyzetkihasználás még mindig nem volt teljesen jó, ennek ellenére a csapat erejét mutatja, hogy így is újabb hat gólt sikerült rúgni egy ellenében, így a nem túl jó játékunk ellenére is magabiztos, 9-2-es győzelmet arattunk.

 

Gólok: Sajabó Bogi 4, Debreceni Kata 2, Maláti Gréta, Trapp Enci, Klézli Szandra

 

edző: Horváth György

 

 

 

Berettyóújfalu, 2020.02.15.

BERETTYÓÚJFALU - ASE

1-1

 

Nagyon nehéz. és a végső elszámolás szempontjából nagyon fontos mérkőzés várt ránk Berettyóújfaluban, a közvetlen rivális hazai csapat ellen.

A mérkőzés elején látszott a játékunkon a közel 4 és fél órás út, továbbá az is, hogy 10 percünk sem volt labdás bemelegítésre, lassan, pontatlanul játszottunk, és a védekezés sem akart összeállni. A hazaiak szinte egy kapuztak ebben az időszakban és Blesz Niki bravúrjainak volt köszönhető, hogy nem szereztek előnyt. A félidő közepére aztán bemelegedtek a lányok, átvettük az irányítást, egyre több helyzetet sikerült kidolgozni, és a védekezésünk is helyre állt. Sajnos egy szerencsés találattal mégis megszerezte a vezetést a hazai csapat, de ez nem törte meg a játékunkat, továbbra is irányítottuk a játékot, de a hazai kapus is remekelt, így félidőre maradt az egy gólos hátrány.

A második játékrészt már onnan folytatta a csapat, ahol az elsőt abbahagyta, irányítottuk a játékot, sok helyzet volt, de a hazai kapus továbbra is remekelt, valamint sok hiba a talaj csúszóssága miatt történt. Két perccel a vége előtt sikerült egy szép támadás végén (pici szerencsével) egyenlíteni, majd az utolsó percben még több lehetőségünk is volt a győzelemre, de ezek kimaradtak, maradt az 1-1.

A hazaiak nagyon felkészültek, erős kerettel (több volt nb1-es illetve válogatott játékossal) álltak ki, de amit jó volt látni, hogy az első 7-8 perc kivételével végig veszélyesebbek voltunk, három kapufát is rúgtunk, közel álltunk a 3 pont megszerzéséhez, de úgy gondolom a döntetlen is nagyon jó eredmény a 3. helyezett otthonában.

Ami még pozitívum volt, hogy minden játékos hozzátette a saját teljesítményét a játékhoz, igazi csapatként küzdötték végig a mérkőzést.

 

Gól: Klézli Szandra

 

edző: Horváth György

 

 

 

Harkány, 2020.02.23.

TEREMTORNA

 

Vasárnap, mivel bajnoki szünet volt, Harkányban vettünk részt a Farsangi Női Foci Kupán.

A cél az volt. hogy a lányok játékban maradjanak a következő bajnoki mérkőzésig, ami az éllovas, Budaörs elleni rangadó lesz.

Az öt csapatos tornán négy mérkőzést játszottunk, ami kicsit furcsa volt, az az 5+1 elleni játék, de futsal labdával.

Az első mérkőzésen a pécsi u-19-es csapattal játszottunk, akik nem voltak ismeretlenek, mivel a megyebajnokságban Görcsöny színeiben már találkoztunk velük. Az elején meg kellett szoknunk a körülményeket, a több játékost a pályán, de a felétől már felvettük a megszokott ritmust, sok helyzetünkből egyet sikerült gólra váltani, amivel meg is nyertük az első meccsünket.

A következő ellenfelünk a Barcs csapata volt, itt az elejétől lendületesen, szép megoldásokkal, sokkal gyorsabban játszottunk ellenfelünknél, 6-0 lett a vége.

A hazai csapat ellen játszottuk a harmadik meccset, itt is végig irányítottuk a játékot, de a harkányi csapat a jó kapusteljesítményének köszönhetően jól tartotta magát, 2-0-ra sikerült győznünk.

A torna végén a Madaras csapatával játszottunk, hamar 3 gólos vezetést szereztünk, itt már kicsit a koncentráció a védekezésben alább hagyott, pár hiba becsúszott, de így is magabiztos, 7-2-es győzelem lett a vége, és ezzel az első helyet is megszereztük.

Jó hangulatú torna volt, jó csapatösszetartó rendezvény, ami egy erős edzésnek is megfelelt. A lányok felszabadultan játszottak végig.

A torna gólkirálynői címét Sajabó Bogi szerezte meg Koloh Regi előtt.

 

edző: Horváth György

 

 

 

 

 

Paks, 2020.02.29.

ASE - BUDAÖRS

2 - 4

 

Az éllovas, eddig 100 %-os Budaörs csapatát fogadtuk a hétvégén. A lányokkal együtt önbizalommal készültünk erre a rangadóra, amire okot adott a korábbi fordulókban nyújtott teljesítmény.

Jól kezdtük a mérkőzést, több ziccer is adódott, amik annak ellenére kimaradtak, hogy meccs előtt a helyzetkihasználásoknál történő koncentrációt átbeszéltük. Az első perceket követően egyre veszélyesebben támadtak a vendégek, kiegyenlítődött a találkozó, mindkét oldalon sok helyzet adódott, de a kapusok állták a rohamokat. A félidő közepén egy szerencsés góllal vezetést szereztünk, de a vendégek egy eladott labda után vezetett kontrából a következő percben egyenlítettek. A hátralévő időben a vendégek voltak veszélyesebbek, gyorsan játszottak, a mélységből rendszeresen fellépő Koch Fruzsina játékával nem tudtunk igazán mit kezdeni, de kapusunk a legnagyobb helyzeteket is hárította, így 1-1-es eredménnyel mentünk szünetre.

A második félidőben mindkét csapat előtt adódott lehetőség, nálunk ezek kimaradtak, míg a vendégek továbbra is a gyors kényszerítőkkel, illetve üres területre történő gyors mozgással támadtak, amiből három alkalommal is gólig jutottak. A lányok az utolsó pillanatig hajtottak, ez újabb gólt eredményezett, így 2-4 lett a nagyon nagy iramú mérkőzés vége.

A fejlődésünkhöz nagyon jó volt ez a mérkőzés, sajnos az eddigi ellenfeleinknél nem volt ilyen iram és ilyen gyors játék, ez okozta a védekezésben a zavart, látszott, hogy ellenfelünknél nb1-ben edződött játékosok játszottak. Erre a szintre kell felérnünk, ezen kell dolgoznunk, ami nem nagy lépés, hiszen így is végig kiélezett volt a mérkőzés.

 

Blesz Niki nagyon jó teljesítményt nyújtott a kapuban, de a többi játékos is jól teljesített.

 

Gól: Debreceni Kata, Sajabó Bogi

 

edző: Horváth György

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%