ASE Labdarúgás novemberi értékelések

2017.12.11, 17:23 Labdarúgás
ASE Labdarúgás novemberi értékelések

U7 csapat

U-7-9-ES GYERMEKFESZTIVÁL

(Bozsik-program)

2017.11.02.

Dunaföldvár

Az idei utolsó Bozsik tornán vettünk részt Dunaföldváron.

A létszámunk a szokottnál kisebb volt, mert sokan küszködtek betegséggel.

Három pályán volt foci, illetve a további állomásokon labdavezetések, kapura lövések.

A gyerekek jól érezték magukat, és el is fáradtak.

Legjobb ASE játékosok: Vesza Áron, Peltzer Áron.

Edző: Reichert Szabolcs

 

U9 csapat

U-7-9-ES GYERMEKFESZTIVÁL

(Bozsik-program)

Dunaföldvár

Csapatunk 8 fővel képviseltette magát a Dunaföldváron megrendezett futball-fesztiválon. A létszám nem volt kiemelkedően magas, azonban a vasárnap elmaradt Bozsik program után, hét közben csütörtökön rendezték a fesztivált és sok játékosom elutazott az őszi szünetben. Így elégedett lehetek, hogy nyolcan legalább összejöttünk. Az idő ezúttal megfelelő volt, a gyermekek minden mérkőzésüket megnyerték, nagyon jól játszottak és mindenki jól érezte magát. Kifejezetten értékesen eltöltött egy óra volt a dunaföldvári fesztivál. Csapatunk minden tagját dicséret illeti, a Legügyesebb játékos díját Steiner Zalán érdemelte ki.

 

Edző ifj. Erdélyi Péter

 

Tolna Megyei U-9 Futsal Bajnokság

Atomerőmű SE U 9 – Szekszárdi UFC „B” U 9

8 : 0

Atomerőmű SE U 9 – Szekszárdi UFC „A”

1:4

Atomerőmű SE U 9 – Tolna VSE „B”

10:0

2017. november 25.

Edzői értékelés:

A Futsal Bajnokság második tornáján csatlakoztunk be a küzdelmekbe, hiszen az első fordulóban szabadnaposak voltunk. A gyerekek a begyakoroltatott játékokat, felállásokat és szisztémákat megfelelően alkalmazták. Törekedtek az edzéseken elmondottaknak megfelelően játszani és mozogni a pályán, amit nagyon pozitív dolognak értékelek. Sajnos a második mérkőzésen egy igazi ki-ki mérkőzést buktunk el, a második bekapott gólra rosszul reagáltak a gyerekek, a játékunk szétesett. Az ilyen jellegű „hibákra” fel kell tudnunk készülni, de remélem, az egyre több meccstapasztalat majd segít ebben a gyermekek számára. Csapatunkból kiemelkedett a 6 gólt szerző Szoó Milán és a remekül teljesítő Steiner Zalán – Bakos Mihály páros.

ifj. Erdélyi Péter - edző

 

U11 csapat

Bozsik torna 2017. 11.12. ASE pálya

Sajnos az utolsó pillanatban három csapat lemondta a részvételt, így két csapat részvételével lett megrendezve az idei utolsó szabadtéri Bozsik torna. A két csapat tartalék játékosaiból készítettünk egy vegyes csapatott, így mindenkinek volt lehetősége végig játszani a tornán a négy mérkőzést (kétszer játszottunk egymás ellen). Az időjárás kegyes volt hozzánk, kimondottan szép időben játszhattak gyerekek, élvezték a játékot, sokat mozogtak szép támadásokat vezettek, szép gólokat lőttek. A pályán látott teljesítménnyel és a játékkal elégedett vagyok.

ASE legügyesebb játékosa: Solt Milán, Nagy Zalán

 

Erdélyi Péter edző

 

U13-14

Bozsik – torna U13

2017.11.12. ASE pálya

Az ősz utolsó tornáján a sok betegség és sérülés következtében egyel kevesebben, tehát csak 7+1-ben tudtunk felállni. Próbáltunk ennek megfelelően jóval szervezettebben védekezni és koncentráltabban játszani. Ez sikerült is és az eddigi Bozsik tornákat nézve, most játszottunk a legösszeszedettebben. Jól zártuk le a védekezésnél területeket, hatékonyan támadtunk és átlagon felüli futó teljesítmény végeztünk ezen a tornán. Gratulálok a csapatnak, ez jó zárása volt az őszi Bozsiknak.

ASE legjobb játékosa: Farkas Attila

Edző: Szakács Viktor

 

Tolna Megyei U14-es Labdarúgó Bajnokság

2017/2018 ősz

Forduló: 7.

Időpont: 2017.10.29.

Csapatok: Atomerőmű SE – Paksi FC

Eredmény: 2:7

Jól teljesített: Bertók Kornél, Horváth János, Onódi Bálint

 

Megjegyzés:

A városi rangadó előtt tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, ennek ellenére nyerni szerettünk volna a paksi rivális ellen. Nem jól kezdtük a mérkőzést, de így is 2 ordító helyzetet hagytunk ki. Az ellenfél nagy nyomást gyakorolt ránk és távoli lövéseivel rendre veszélyt jelentettek a kapunkra. Kapkodva játszottunk, és nem tudtuk megvalósítani az elképzeléseinket. Az ilyen, nehezebb mérkőzéseket sokkal bátrabban és higgadtabban kell játszanunk. Megérdemelt vendég siker született.

Edző: Szakács Viktor

 

Forduló: 8.

Időpont: 2017.11.03.

Csapatok: Dunaföldvár - Atomerőmű SE

Eredmény: 1:3

Jól teljesített: Baksa Áron, Horváth János, Bertók Kornél, Tóth Donát

 

Megjegyzés:

A Dunaföldvár az egyik olyan csapat, ahol szinte az egész kezdő csapat 2004-es korosztállyal áll fel, ezért várható volt, hogy fizikálisan különbségek lesznek mivel nálunk a fél csapat 2 évvel fiatalabb, 2006-os születésű. Magabiztosan kezdtünk a mérkőzést, mi irányítottunk és rengetek helyzetet dolgoztunk ki, melyeket rendre kihagytuk. A jó játékunk végül meghozta gyümölcsét és a második félidőben már sikerült gólra váltani a helyzeteinket. Gratulálok a csapatnak, mert ezen a mérkőzésen mind támadásban, mind pedig védekezésben jól teljesítettek.

Edző: Szakács Viktor

Forduló: 9.

Időpont: 2017.11.10.

Csapatok: Atomerőmű SE - Simontornya

Eredmény: 9:0

Jól teljesített: Farkas Attila, Szabó Zsolt, Potyondi János, Csibrik Balázs, Nős Botond

 

Megjegyzés:

Az utolsó őszi mérkőzésen a tabella utolsó helyezettjét fogadtuk. Az első 20 percben akadoztak a támadásaink, sok hiba csúszott a labdabirtoklásba-támadásépítésbe. Szerencsére 1-2 egyéni akció révén magabiztos vezetést szereztünk és ezek után már nyugodtabban futballoztunk. A 2. félidőben több sikeres labdajáratás után is gólokat szereztünk, így nagyobb arányú gólkülönbséggel tudtuk zárni az őszi szezont.

 

Edző: Szakács Viktor

 

U16 Lány

Bajnoki

Értékelés

U16 - leány értékelés

7. forduló, 2017.11.05. Dunaújváros-Pálhalma

PASE – ASE Paks

0:7

Ezen a hétvégén végre viszont láttam azokat a technikai és taktikai dolgokat, amit edzéseken gyakoroltunk. A védelem jól működött, a szélsőjáték is nagyon hatékony volt. A helyzetkihasználásunkon van még mit javítani. Kiemelkedett Trapp Enikő és Fejes Blanka teljesítménye, de az egész csapat dicséretet érdemel. Egy jól játszó ellenfelet győztünk le ilyen gólaránnyal.

 

 

Edző: Klopcsikné S. Mária

 

Női NB2 futsal csapat

Bajnoki

Tolna: 2017.10.29.

Tolna Mözs - ASE Paks

2 - 7

Góllövő: Maláti Gréta (3), Trapp Enikő (2), Debreceni Kata, Koloh Regina

Az ötödik fordulóban a Tolna-Mözs 2. csapata ellen léptünk pályára. A mérkőzés első 10 percében nagyon megilletődve, bátortalanul játszottunk, a védekezés rendezetlen volt, ennek köszönhetően a Tolna szerzett kétszer is vezetést. A félidő második felétől a lányok kezdték felvenni a mérkőzés ritmusát, a védekezés feljavult és egyre bátrabban támadtunk, Maláti Gréta vezetésével sikerült fordítani még a szünet előtt. A második játékrészben folytattuk a bátor támadójátékot, a védekezésben mindenki jól teljesített, valamennyi játékos jól szállt be a meccsbe, így további 4 gólt sikerült szerezni és megérdemelt magabiztos sikert arattunk, megszerezve a csapat első futsal nb2-es győzelmét. Jó volt látni, ahogy csapatként küzdöttek egymásért, és ahogy örültek egymás jó megmozdulásának a lányok! Dolgozni kell tovább, hogy sok hasonló sikerben legyen része a csapatnak!

Edző: Horváth György

Jók: Az egész csapat

 

Bajnoki

Szekszárd: 2017.11.12.

Szekszárd - ASE Paks

8:0

A Szekszárd ellen sajnos nem ott folytattuk, ahol a Tolna ellen abbahagytuk a játékot. A hazai csapat gyorsabban, szervezettebben és nagyobb akarással játszott, ennek még ilyen arányban is megérdemelt győzelem lett a vége, a játék képe alapján reális eredmény született. Sokat kell dolgoznunk azon, hogy ilyen iramú mérkőzésen is helyt tudjunk állni. A pozitívum az volt, hogy nem álltunk le, az utolsó pillanatig küzdöttek a lányok.

Edző: Horváth György

Bajnoki

Törökbálint: 2017.11.18.

Viadukt - ASE Paks

9:1

Góllövő: Maláti Gréta

A Viadukt ellen úgy készültünk, hogy tudtuk, ellenfelünk rutinos, tapasztalt játékosokból áll. Ennek megfelelően a lányoktól fegyelmezett védekezést, és bátor támadójátékot kértem. A mérkőzés elején ez meg is valósult, de a félidő felénél két hibából kétgólos hátrányba kerültünk. Ezt követően felpörgött a játékunk, több helyzetet kidolgoztunk, de a "kihagyhatatlan" lehetőséget sem tudtuk gólra váltani, és ahogy ilyenkor lenni szokott, a félidő végén újabb gólokat kaptunk. A második félidő hasonlóan zajlott, sok emberelőnyös helyzetet dolgoztunk ki, de a befejezések bátortalanok voltak, az ellentámadásokból a rutinos hazaiak rendre kihasználták a lehetőségeiket és nagyarányú győzelmet arattak. Nagyobb önbizalommal (ha fele annyira bíznának magukban a lányok, mint ahogy én bízok bennük) egy szoros eredményt el lehetett volna érni a jó játékosokból álló hazai csapat ellen.

Edző: Horváth György


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%