ASE Labdarúgó Szakosztály 2019. június havi értékelések

2019.07.04, 15:01 Labdarúgás
ASE Labdarúgó Szakosztály 2019. június havi értékelések

U7 csapat

Szusza kupa 2019. 06.02. Kalocsa

 

Kalocsán vettünk részt tornán U7-es korosztályban, ahol két csapattal képviseltük az ASE színeit!

Két csoportban zajlottak a küzdelmek! Az A csoportban minden meccset megnyertünk, a Szekszárd elleni volt a legjobb meccsünk, itt 6-5 re nyertünk! A másik csoportban simán kikaptunk a Pécstől, a Harta ellen döntetlent játszottunk, így jobb gólarányunknak köszönhetően a második helyen zártunk!

A döntőbe jutásért a két ASE csapat játszott ahol egy jó hangulatú meccset láthattunk, amit az ASE A gárdája nyert! A 3-4 helyért a Szekszárd ellen játszottunk, sajnos nem mi hagytuk el győztesen a gyepet! Ami tanulság, a labda kihozatalok és a kapura lövések, illetve amikor egymás elől szeretnénk elvenni a labdát gólhelyzetben! Az ASE A csapata a Pécs ellen játszotta a döntőt, a rendes játékidő 3-3 lett! Következtek a büntető rúgások, mi egyet kihagytunk a pécsiek mind a hármat berúgták! Összességében szép eredményeket értünk el, gratulálok mindkét csapatnak!

Torna válogatottak: Vesza Áron, Horváth Leon

Edző: Klopcsikné Somorjai Mária, Reichert Szabolcs

 

 

Rónai Sándor emléktorna 2019. 06.08. Baja

 

5 csapat részvételével zajlott a torna, két Bajai csapat, Kiskőrös, Mohács csapatai ellen játszottunk. Három csapat ellen rendkívül magabiztosan nyertük meccseinket, helyenként szép támadás vezetésekkel, sajnos a torna győztes Kiskőrös ellen alul maradtunk, ezen a mérkőzésen nem koncentráltunk elégé. Gratulálok az egész csapatnak a remek játékhoz. 2012-es korosztályommal ez volt az utolsó ovis tornám, egy nagyon ügyes korosztály bontogatta nálam a szárnyait. További sok sikereket kívánok nekik! 

 

Edző: Reichert Szabolcs

 

U9 csapat

 

Bozsik torna 2019. 06.11. Dunaföldvár

 

Edzői értékelés:

A korábban elmaradt Bozsik Fesztivált pótoltuk ezen a kedd délutánon. Az időpontválasztás elég rossznak bizonyult, rengeteg gyermek osztálykiránduláson és egyéb eseményen vett részt. Azok a gyerekek, akik el tudtak jönni, viszont nem bánták meg a részvételt. Pörgős, jó mérkőzéseket játszottunk, mindenki jól érezte magát a Programon. Csapatomból Rafael Bálint kiemelkedő teljesítményének köszönhetően, bekerült a torna válogatottjába.

ifj. Erdélyi Péter – edző

 

 

U11 csapat

 

Rónai Sándor emléktorna 2019. 06.08. Baja

 

 

Kalocsán egy 5 csapatos tornán vettünk részt. A 2008-s korosztályból nyolcan vettek részt hárman pedig 2009-s évben született gyerekek voltak. Az első mérkőzésen kicsit megilletődötten futballoztunk, nagyon sok helyzetet elpuskáztunk. A második meccsünkön viszont remekeltek a gyerekek, nagyon szépen és eredményesen játszottunk. A harmadik és negyedik meccsen minden tőlünk telhetőt megtettünk, de a jóval erősebb ellenfelünk ellen nem igazán volt lehetőségünk. Ennek ellenére kimondottan jól és tetszetősen futballoztak a mérkőzések nagy részén. A játékkal és mérkőzéseken nyújtott teljesítménnyel elégedet vagyok. A mai tornán három játékos nyújtott kiemelkedő teljesítményt: Aradi Bercel, Aradi Márton és Steiner Zalán.

Erdélyi Péter edző

 

 

Női megyei csapat

 

Bonyhád: 2019.06.29.

 

 

Női strandlabdarúgó megyebajnokság

 

Címvédőként érkeztünk Bonyhádra. Az első mérkőzésen a hazai, bonyhádi csapattal játszottunk, akik az előző évhez képest erősebb csapattal álltak fel. Ennek ellenére végig sikerült irányítani a mérkőzést, többet támadtunk és veszélyesebben, vezetést is sikerült szerezni, de ellenfelünk szinte az egyetlen valamire való támadásából egyenlített. Ez nem zavarta meg a csapatot, továbbra is jól játszottak a lányok és a hajrára két gólos előnyt szereztünk szép támadásokból. A végén egy gyors gólváltás történt, így alakult ki a 4-2-es végeredmény.

A második mérkőzésünket a dombóvári csapat ellen játszottuk, akik tartalékosan jöttek el a tornára és az első, hazaiak elleni mérkőzésen már láthatóan elfáradtak. Ez látszott a játékon, tetszés szerint értük el a gólokat, melyekből Fejes Blanka és Sajabó Bogi vette ki leginkább a részét, de Klézli Szandra és Trapp Enci is több gólt jegyzett kialakítva a 20-0-ás végeredményt, mellyel megvédtük a tavalyi elsőségünket.

A torna gólkirálynője Sajabó Bogi lett, a legjobb játékos címet pedig Fejes Blanka érdemelte ki. Mindkét játékosunk megérdemelten kapta meg a díjakat.

A torna jó befejezése volt a bajnoki évnek, sikerélménnyel tudunk pihenőre menni!

 

Edző: Horváth György

 

 

 

 

Női futsal csapat

Budapest: 2019.06.10.

 

 

Pünkösd hétfőn Budapesten vettünk részt egy hat csapatos tornán. Ellenfeleink között volt többek között az NBI-be frissen feljutott Kelen két csapattal, valamint a KRSE futsal és nagypályás játékosaiból álló csapat is. Ezen három csapattal kezdtük a tornát és látszott, hogy ellenfeleink otthonosabban érezték magukat a műfüves pályán és a pattogós labdával. A lányoknak meg kellett küzdeni a körülményekkel, de ezen csapatok ellen nem volt esélyünk. A negyedik mérkőzésen a Kormányőrség csapatával játszottunk, itt már látszott, hogy kezdünk belejönni a játékba, ennek egy 1-1-es döntetlen lett az eredménye.

Utolsó mérkőzést a Vérmókusok csapatával játszottuk, és itt már dominált a játékunk, és 5 gólt szerezve biztos győzelmet arattunk megszerezve a 4. helyet.

 

Edző: Horváth György

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%