ASE UP. Labdarúgás 2020. januári értékelések

2020.01.29, 05:37 Labdarúgás
ASE UP. Labdarúgás 2020. januári értékelések

U7 csapat

 

TEREMTORNA

2020.01.18.

MADOCSA

U7-es csapatunkkal Madocsán vettünk részt a Paksi FC kupán.

Hat csapat részvételével, körmérkőzéses formában zajlott az esemény.

Két döntetlennel, és három győzelemmel zártuk a tornát, az egyiket a torna győztes Kiskunhalas ellen játszottuk, amivel elégedett vagyok, azonban a Kalocsa elleni döntetlennel nem vagyok elégedett, nem eléggé figyeltünk oda sok szituációban, és az egész tornára jellemző volt, hogy a kapura lövésnél sokszor nem találtuk el a kaput.

Erre majd jobban oda kell figyelnünk.

Gratulálok csapatomnak a második helyhez.

Torna válogatott: Pfundtner Péter.

 

edző: Klopcsikné S. Mária

edző: Reichert Szabolcs

 

 

 

U11 csapat

 

Bozsik torna

2020. 01.18. Paks

 

 

 A mai tornára sajnos több csapat nem érkezett meg, ezért három csapat részvételével zajlott: Fadd, ASE, és a PSE „A” „B ”csapata.

Az első mérkőzésen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, sajnos a befejezéssel akadtak problémáink, de így sem volt kérdéses a győzelmünk (3-2). A második mérkőzésen már sokak javult a helyzet kihasználás és sima 6-0- s győzelmet arattunk. A harmadik meccset is remek játékkal simán megnyertük (4-2). A mai mérkőzéseken végig a mi akaratunk érvényesült, ami nagy örömmel tölt el. A mérkőzéseken nyújtott játékkal, teljesítménnyel, a gyerekek hozzáállásával meg vagyok elégedve.

ASE legügyesebb játékosa: Bán Kristóf

Edző: Erdélyi Péter

 

 

 

 

 

Női futsal NB2 bajnokság

Békéscsaba, 2020.01.05.

BÉKÉSCSABA - ASE

2-7

 

Nem jó előjelekkel utaztunk Békéscsabára, mivel iskolai, munkahelyi elfoglaltság és betegség miatt a keretből 7 fő nem tudott a csapattal tartani, ez azt jelentette, hogy csere nélkül voltunk kénytelenek kiállni, ami ebben a sportágban nagy hátrányt jelent.

Az adott helyzethez igazodva a mérkőzésen megpróbáltuk a legjobb taktikai felállást játszani. Már az elején látszott, hogy játékban jobbak vagyunk ellenfelünknél, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, amiből hamar két gólos előnyt szereztünk. A félidő közepén már picit jelentkeztek a fáradtság jelei, bár továbbra is mi irányítottuk a játékot, de néhány hiba már becsúszott, egy ilyenből szépítettek a hazaiak, majd egy gyors gólváltást követően 3-2-es vezetéssel mehettünk szünetre.

A második félidőben továbbra is a mi játékunk dominált, egymást követték a helyzetek, mindjárt az első percben sikerült növelni előnyünket. A sok passzos játékunkkal nem tudott mit kezdeni a Békéscsaba, rendre eljutottunk helyzetig, míg a hazaiak csak a kapu elé történő ívelgetéssel próbálkoztak, amiből ekkor már kevés veszély alakult ki. Ekkor már inkább a csabai lányokon mutatkoztak a fáradtság jelei, a lányink pedig elkezdtek felszabadultan játszani és további három gólt szerezve magabiztos győzelmet arattunk.

Hatalmasat küzdöttek a lányok, igazi csapatként (amit az is mutat, hogy valamennyi mezőnyben játszó játékos szerzett gólt), erőn felül teljesítettek, és jó játékkal, szép gólokat rúgva szereztük meg a három pontot.

Gólok:

Sajabó Bogi 2, Fejes Blanka 2, Trapp Enci, Debreceni Kata, 1 öngól

 

Blesz Niki a kapuban jó teljesítményt nyújtott, a mezőnyjátékosok mindegyike kimagaslóan játszott.

 

edző: Horváth György

 

 

 

Paks, 2020.01.12.

ASE - BÉKÉSCSABA

11-0

 

Azt a Békéscsabát fogadtuk, akiket előző héten tartalékosan is magabiztosan le tudtunk győzni, így több meghatározó játékossal kiegészülve, mi voltunk a találkozó esélyesei.

Ennek megfelelően kezdődött a mérkőzés, mivel játékban sokkal jobbak voltunk már az előző fordulóban is, azt kértem a lányoktól, hogy gyors passzokkal játsszunk, amit be is tartottak, szinte egy kapuztunk, de a befejezéseknél hiányzott a koncentráció, naggyá tettük az egyébként jól védő vendégkapust. Az 5. percben aztán megtört a jég, Klézli Szandra betalált. A továbbiakban sem változott a meccs képe, rengeteg helyzetet sikerült kialakítani, a Békéscsaba kapusa továbbra is nagyon jól védett, de már kicsit változtattunk a befejezéseknél, így 6-0-ás vezetéssel mentünk szünetre.

A második félidő hasonlóan zajlott, és ahogy nőtt a két csapat között az eredménybeli különbség, úgy picit lankadt a koncentráció, így egy-egy lehetőség adódott a vendégek előtt, de ezeket kapusunk, Blesz Niki határozottan hárította.

A vége 11-0 lett, könnyed játékkal sikerült a 3 pontot megszerezni, a végig tisztességgel hajtó ellenféllel szemben.

 

Gólok: Klézli Szandra 4, Trapp Enci 3, Sajabó Bogi 2, Fritz Fanny, Debreceni Kata

 

edző: Horváth György


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%