Szeptemberi labdarúgás értékelések

2022.02.14, 08:52 Labdarúgás
Szeptemberi labdarúgás értékelések

U7 csapat

U-7-9-ES GYERMEKFESZTIVÁL

(Bozsik-program)

2017.09.17.

Paks

 

Első alkalommal vettünk részt a Bozsik tornán ősszel, ahol 11 fővel játszottunk!

Öt új játékos volt csapatomban, akik kisebb nagyobb sikerrel hajtották végre a feladatokat!

Viszont nagyon szomorúan tapasztaltam, hogy csak két csapattal találkoztunk a fesztiválon!

Így sokszor volt olyan, hogy egymás ellen játszottunk! Érzésem szerint akkor lenne fejlődés, ha minél több csapat szerepelne!

Legjobb ASE játékos: László Martin.

Fair play játékos: Rafael Bálint.

Edző Reichert Szabolcs

 

 

2017.10.01.

Másodszor vettünk részt az őszi Bozsik fesztiválon U7-es csapatunkkal!

Négy csapattal képviseltük az ASE-ét!

Rúgtunk szép gólokat, és tetszett nagyon a gyerekeknek a célba rúgás!

Ami fejlesztendő, az a labda kihozatala kapuból!

Legjobb ASE játékos: Nagy Ábel

Edző: Reichert Szabolcs

 

 

 

U9 csapat

U-7-9-ES GYERMEKFESZTIVÁL

(Bozsik-program)

2017.09.17.

Paks

 

Kevés játékos jött el a többi csapatnál, a mi csapatunk volt a legnagyobb létszámmal. Nagyon ügyesen játszottak a gyerekek.

Legjobb ASE játékos: Almási Kristóf

Edző ifj. Erdélyi Péter

 

 

2017.10.01.

Paks

Másodszor vettünk részt az őszi Bozsik tornán, most is a legnagyobb létszámmal. Egyre tudatosabban játszunk, igaz edzéseken sokat gyakorolunk. Az eredmények is ezt mutatják, mert a tornán minden mérkőzést sikerrel vettünk. Szép támadásokat vezettünk, jó megoldásokat alkalmaztunk. Nem kell elbízni magunkat, tovább kell dolgozni.

Legjobb ASE játékos: Steiner Zalán

Edző ifj. Erdélyi Péter

 

 

 

 

U11 csapat

Bozsik torna 2017. 09.09. ASE pálya

 

A mai torna 4 csapat részvételével lett megrendezve. (Tamási; Kajdacs; Köled; ASE). Hogy minél többet játszanak a gyerekek ezért kétszer játszottunk mindenkivel. Csodálatos időjárás, gól gazdag mérkőzések hat győzelem. A gyerekek élvezték a játékot, szép támadásokat, és ami fontos nagyon szép gólokat lőttek. A mérkőzéseken nyújtott teljesítménnyel és játékkal elégedett vagyok.

ASE legügyesebb játékosa: Kajári Dominik

Gólkirály: Solt Milán (12 gól)

Erdélyi Péter edző

 

 

 

 

 

 

 

Bozsik torna 2017. 09.024. ASE pálya

Sajnos több csapat jelezte, hogy betegség miatt nem tud részt venni a tornán. Csodálatos időjárás, gól gazdag mérkőzés nagyarányú győzelem. A gyerekek élvezték a játékot, szép támadásokat, és ami fontos nagyon szép gólokat lőttek. A mérkőzéseken nyújtott teljesítménnyel és játékkal elégedett vagyok.

ASE legügyesebb játékosa: Nickl Áron

Legjobb támadó: Prantner Gábor

Legjobb védő: Aradi Márton

 

 

U13-14

Bozsik – torna U13

 

 

2017.09.09. ASE pálya

Az ősz első Bozsik tornáján a vártnál gördülékenyebben ment a játék. Szép támadásokat vezettünk és bátran futballoztunk. Öröm volt nézni a gyerekek játékát. Jól alkalmazták a labdatartás elemeit, melyeket edzésen gyakoroltunk, viszont a kapu előtti területen nem voltunk magabiztosak, rengeteg helyzetet kihagytunk. Összességében elégedett vagyok az egész csapat teljesítményével.

ASE legjobb játékosa: Tóth Donát

 

 

Bozsik – torna U13

 

 

2017.09.24. ASE pálya

Az ősz 2. tornáján nem igazán úgy szerepeltek a fiataljaink, mint ahogyan azt vártuk. Rengeteg pontatlanság és rossz döntés jellemezte a játékunkat. Kissé dekoncentráltan játszottunk, ami betudható a 2 nappal ezelőtti bajnoki mérkőzésnek, ahol több kulcsjátékos is kihajtotta magát.

Sokat kell még fejlődnünk, hogy higgadtabb, tudatosabb játékot tudjunk játszani minél magasabb iramban. A 4 mérkőzésünkből 3-at megnyertünk, ennek ellenére nem lehetünk elégedettek a mutatott játékkal.

ASE legjobb játékosa: Nagy Szilveszter

 

 

 

 

Tolna Megyei U14-es Labdarúgó Bajnokság

2017/2018 ősz

 

Forduló: 1.

Időpont: 2017.09.15

Csapatok: Bonyhád - Atomerőmű SE

Eredmény: 4:1

Jól teljesített: Samu Gábor, Onódi Bálint, Bertók Kornél

 

Megjegyzés:

Az első bajnoki mérkőzés az egyik meghatározó csapattal találkozhattunk. Az eredmény nem tükrözi a játék képét, mivel labdabirtoklásban jelentős fölényt harcoltunk ki, azonban helyzetekig nem nagyon jutottunk, a kapu előtti területen bátortalanok voltunk.

Az ellenfél a helyzeteit jó százalékkal értékesítette és végjátékban már több területük is adódott a kontra játékra. Megérdemelt bonyhádi győzelem születetett, mert a gólra törőbben játszottak, de a játékunkkal – labda kihozatali és támadás felépítési elemekkel – elégedett voltam.

 

 

Forduló: 2.

Időpont: 2017.09.22

Csapatok: Tevel - Atomerőmű SE

Eredmény: 3:1

Jól teljesített: Horváth János, Samu Gábor, Potyondi János, Orsós Dominik, Szabó Zsolt

 

Megjegyzés:

A következő idegenbeli mérkőzésen remekül kezdtünk és hamar vezetés szereztünk. Sajnos az ellenfél gyorsan ki tudott egyenlíteni, de ezek után is magabiztosan futballoztunk. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki melyeket rendre kihagytunk. 5-6 góllal kellett volna vezetnünk az első félidőben, de sajnos nem volt szerencsénk a kapu előtt.

Egy egyéni hibából vezetés tudott szerezni az ellenfél ezek után még jobban kitámadtunk, de ennek ellenére sem tudtuk érvényesíteni a labdabirtoklási fölényünket.

 

Forduló: 3.

Időpont: 2017.09.29

Csapatok: Fadd - Atomerőmű SE

Eredmény: 15:1

Jól teljesített: Orsós Dominik, Szabó Zsolt, Samu Gábor, Nagy Szilveszter

 

Megjegyzés:

A bajnok esélyes otthonában léptünk pályára. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Megpróbáltunk kontratámadásokra játszani, ami részben sikerült is, de az ellenfél mind életkorban, mind fizikálisan nagyobbak voltak, mely különbségek az 1-1 párharcokban erősen kiütköztek.

Nincs miért szégyenkezni, mert egy jó csapattól kaptunk ki, a hibáinkból viszont tanulni kell!

 

Edző: Szakács Viktor

 

 

U16 Lány

Bajnoki

 

Értékelés

1. forduló

Sásd MLE-ASE 0:6

Sásd, 2017.09.16.

 

Nagy izgalommal készültek a lányok az első fordulóra. Új csapat, nagy pálya, hosszabb játékidő. Ezek a megváltozott feltételek rányomták a bélyeget a mérkőzés első félidejére. "Hagyományainkhoz" híven sorra kidolgoztuk a helyzeteket, de a végén mindig hibázott valaki. Az ellenfélnek is akadt helyzete, volt hogy kapusunknak bravúrt kellett bemutatnia. A 15 perces szünet jót tett a csapatnak. Kicsit megnyugodva kezdtük el a 2. félidőt és a helyzeteinket gólra váltottuk. A csapat minden tagja dicséretet érdemel. Külön dicséret Tóth Pannának, aki kiválóan oldotta meg feladatát.

 

Értékelés

2. forduló

ASE-Szentlőrinc 11:1

Paks, 2017.09.27.

 

Az első hazai mérkőzésünk 1. félidejében nagyon visszafogottan és sok hibával játszottunk. Sajnos játékunkon meglátszik az összeszokottság hiánya, nincs csapatjáték, hiszen a kettő egyesületből összerakott csapat még nem működik megfelelően. A második játékrészben már kicsit feljavultunk, és ez már az eredményben is megmutatkozott. Sokat kell még a csapatjátékot gyakorolni!

 

Értékelés

3. forduló

ASE-Sellye 2:0

Paks, 2017.09.30

 

Ezen a hétvégén mélyen a tudása alatt játszott a csapat. Hiába gyakoroltuk egész héten az összjátékot, a kapura lövéseket-semmi sem akart összejönni. Mindenki egyénileg akarta megoldani a játékot és ez nem jött be a jól játszó ellenféllel szemben. Szerencsénk volt, hogy itthon tudtuk tartani a kettő pontot. Hétvégén nagyon nehéz mérkőzés vár ránk Tolnán, de remélem, a lányok felnőnek a feladathoz.

 

Edző: Klopcsikné Somorjai Mária

 

 

Női NB2 futsal csapat

Torna

Budapest: 2017.09.02.

ELTE – BEAC kupa

 

Az első futsal tornán meglepően jól játszot a csapat, az NB1-es csapatok ellen sokáig tartotta magát. Sajnos a mérkőzések végén a rutintalanságunk miatt gólokat kaptunk és ezzel nem tudtuk megkoronázni a tornán való részvétünket. Így sem okozott csalódást a csapat, bátran vállalta a „játékot” és a mérkőzések során szép dolgokat mutatott.

Edző: Horváth György

 

 

 

 

Magyar Kupa

Szár: 2017.09.16.

Piliscsaba – ASE

4 : 2 hosszabbítás után

Góllövő: Debreceni Kata, Maláti Gréta

A végeredmény lehetett volna fordítva is, mert a rendes játékidő utolsó perceiben két tiszta helyzetet hagytunk ki, ezek megbosszulták magukat és a végén elvesztettük a mérkőzést. Volt tartása a csapatnak, mert vesztett állásból felállt és a végén nyerhettünk volna. Csak így tovább!

Jók: Az egész csapat.

Edző: Horváth György

 

 

 

 

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%