Utánpótlás értékelés

2021.09.16, 11:41 Labdarúgás
Dél-Dunántúli Régió U8,U9

Sikeresen lezajlott az ASE sporttelepén a Dél-Dunántúli Régió U8,U9 korcsoportok versenyeztetése, a nagyszámú szülői és hozzátartozói szurkolók előtt.

 

U-8 értékelés, Jenei Ferenc: Hangsúly a szabályok megtanulásán volt. A gyerekek hozzászoktatása a pálya méretéhez. Rombusz felállás, illetve 2-2-es felállás gyakorlása. Három mérkőzést játszottunk, egy győzelem, egy döntetlen és egy vereséggel zártuk a tornát. Az eredmény itt még másodlagos.

U-9 értékelés, Tímár Kristóf: Az első tétmérkőzéseim zajlottak le edzői pályafutásom során. Legfontosabb kérem a labda megfelelő járatása és a szükséges mozgások végrehajtása volt, sajnos nem lehetettem teljesen elédegett. Szomorú, hogy volt játékos , aki inkább az egyéni játékra koncentrált a csapatjáték helyett. Az eredményeket tekintve magabiztosan diadalmaskodtunk mindhárom összecsapatáson. A Baja elleni mérkőzéssel voltam leginkább elégedett, mindegyik játékosom próbált eleget tenni a kéréseimnek, míg az első kettő mérkőzésen a nagy tudásbeli különbségek miatt mindenki csak gólt akart szerezni. A hiányosságokat edzésen javítani fogjuk.

 

HAJRÁ ASE!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%